سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

خوراکی‌های درمانی فوق العاده برای مقابله با ابتلا به مرگبارترین بیماری فصلی

با رعایت راهکار‌هایی ساده می‌توان از ابتلا به یکی از بیماری‌ها شایع فصل سرما که سبب مرگ افراد می‌شود، مصون ماند.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛ کارشناسان در جدیدترین پژوهش‌های خود دریافتند مصرف مواد غذایی پروبیوتیک (حاوی باکتری‌های مفید زنده) می‌تواند به تقویت سیستم ایمنی بدن افراد کمک کرده و مانع از ابتلای آنها به بیماری آنفلوآنزا شود.

با وجود ساخت واکسن آنفلوآنزا و تزریق سالانه آن توسط افراد، اما به دلیل تنوع بسیار زیاد ویروس، جهش ژنتیکی ویروس‌ها در هر سال و قوی شدن آنها امکان محافظت صددرصدی از بدن در مقابل آنها وجود ندارد و تزریق واکسن تنها درصد ابتلا به بیماری را کم می‌کند.


اهمیت جدی و خطرناک بودن ویروس آنفلوآنزا از سال ۱۹۶۸ در کشور هنگ کنگ آغاز شد که حدود یک میلیون نفر بر اثر بیماری جان خود را از دست دادند.

بیماری آنفلوآنزا در بیشتر موارد با سرماخوردگی اشتباه گرفته می‌شود و در صورت تاخیر در درمان می‌تواند سبب آسیب دیدن ریه و قلب، سمی شدن خون و حتی مرگ شود.

ابتلا به این بیماری برای زنان باردار، کودکان، سالمندان، افراد مبتلا به بیماری‌های ضعف سیستم ایمنی و مبتلایان به سرطان که شیمی درمانی می‌شوند بسیار خطرناک است و می‌تواند سبب مرگ و حتی بروز معلولیت در آنها شود.

کارشناسان همچنین هشدار داده اند که زمستان امسال نیمکره شمالی کره زمین شاهد ابتلای طیف وسیعی از مردم به آنفلوآنزا است و این ویروس به شدت در زمستان ۲۰۱۷ تقویت شده است.

به همین دلیل رعایت رژیم غذایی سالم حاوی مواد پروبیوتیک از جمله محصول‌های لبنی و شکلات می‌تواند در کنار تزریق واکسن آنفلوآنزا مانع از ابتلای افراد به این بیماری مرگبار شود.


برخی از کارشناسان تزریق واکسن آنفلوآنزا را بی اثر می‌دانند، زیرا به دلیل تنوع ویروس امکان ساخت واکسنی که تمام آنها را کنترل کند امکان پذیر نیست، همچنین برخی افرادی که دچار آلرژی و تحریک سیستم ایمنی بدن هستند نمی‌توانند از واکسن آنفلوآنزا استفاده کنند و به شدت در خطر ابتلا به بیماری قرار دارند و به همین دلیل باید با استفاده از راهکار‌های دیگر از خود مراقبت کنند.

برخی از کارشناسان همچنین اعتقاد دارند به دلیل تزریق واکسن در اوایل ماه سپتامبر هرسال، تا زمان شیوع بیماری در ماه‌های ژانویه و فوریه، ویروس هوشمند دچار دگرگونی ژنتیکی شده و به این دلیل می‌تواند فرد را مبتلا به بیماری کند.


کارشناسان بر این اساس به افراد توصیه می‌کنند افزون بر تزریق واکسن آنفلوآنزا، رژیم غذایی مناسب و خواب به اندازه کافی داشته باشند، از تماس با افراد بیمار بدون استفاده از دستکش و ماسک خودداری کنند، دست‌های خود را مرتب بشویند به ویژه پس از استفاده از وسایل و امکانات عمومی، چون دستگیره در، میله اتوبوس، دکمه آسانسور و مواردی از این دست تا خطر ابتلا به بیماری در آنها کاهش یابد.


مصرف مواد غذایی همچون عسل، شلغم، چغندر، مرکبات، پنیر، کلم، دانه های حبوبات، غلات و آجیل و نوشیدن آب  به میزان کافی می‌تواند سبب تقویت سیستم ایمنی بدن در فصل‌های سرد سال شود.

منبع:Dailymail

انتهای پیام/

راهکار‌های مراقبتی از ابتلا به آنفلوآنزا

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.