وی افزود: احداث گلخانهها مقررات خاصی دارد و برای احداث گلخانهها در زمینهای کوچک مجوز نمیدهند ولی در شهرکهای گلخانهای به نسبت متقاضی میتوانند قطعات زمین را تغییر دهند و این یکی از مزیتهای بسیار خوب شهرکهای گلخانهای است
حمیدوند تصریح کرد: با توجه به طرفیتهای شهرستان نهاوند در بخش کشاورزی اگر تحصیلکردههای رشتههای کشاورزی ما در شهرستان بیکار باشند جای تأسف بسیار دارد.
فرماندار نهاوند گفت: همه کشاورزان شهرستان در صورت تمایل برای احداث گلخانه میتوانند زمین و آب را در اختیار شرکت شهرک گلخانهای قرار دهند و این شرکت برای آنها گلخانه احداث میکند.
وی به احداث بزرگترین گلخانه غرب کشور رد نهاوند اشاره کرد و گفت: این گلخانه با مساحت 25 هکتار در شهرستان احداث میشود که کارهای مقدماتی این پروژه انجام شده است و جهاد کشاورزی باید در این زمینه پیگیر باشد و قطعا با احداث این گلخانهها در شهرستان میتواند گام موثری در ایجاد اشتغال باشد..
حمیدوند به تسهیلات ایجاد اشتغال در روستاها اشاره کرد و گفت: دولت برای ایجاد اشتغال در مناطق روستایی و عشایری تسهیلات خوبی در نظر گرفته است و سهم استان همدان از این تسهیلات 50 میلیارد تومان است.
فرماندار نهاوند برای جذب تسهیلات همه ادارت موظف به همکاری هستند گفت: برای جذب این تسهیلات باید فراتر از روند اداری پیگیری و وجود داشته باشد و در جذب این تسهیلات در شهرستان باید طرحهای کشاورزی و صنایع تبدیلی در اولویت قرار بگیرند
وی ادامه داد: روند جذب تسهیلات توسط نهادهای بسیج سازندگی، کمیته امداد و بهزیستی شهرستان و نحوه همکاری بانکهای عامل در این خصوص باید مورد بررسی قرار بگیرد و این دستگاهها گزارشی موظفند از این روند در کمیته اشتغال شهرستان ارائه دهند تا در صورت وجود مشکلات در این زمینه، مشکلات و موانع را برطرف کنیم.
انتهای پیام/د