سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کمیته‎ی امداد بزرگ‎ترین تولید کننده‌ی صنایع دستی در استان است

مدیرکل کمیته امداد آذربایجان شرقی امام خمینی (ره) تاکید کرد که کمیته‎ی امداد استان بزرگ‎ترین تولید کننده‌ی صنایع دستی در آذربایجان شرقی است.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛محمد کلامی، مدیرکل کمیته امداد آذربایجان شرقی امام خمینی (ره) در نهمین نمایشگاه مطبوعات آذربایجان شرقی با اشاره به این‌که انتخاب تبریز به عنوان پایتخت گردشگری اسلامی در سال 2018 در واقع آغاز راه برای تبدیل این شهر به قطب گردشگری است، گفت: متاسفانه کمیته امداد در کمیته‎های مختلف تبریز 2018 حضور ندارد و این در حالی است که کمیته‎ی امداد استان در زمینه‌ی آموزشی، اعطای وام و ایجاد مرکز فروش و عرضه‎ی صنایع دستی همواره کمک حال مددجویان فعال در این حوزه بوده است.

وی با تاکید بر این‌که عمده تولیدات صنایع‌‍ دستی کمیته امداد توسط زنان سرپرست خانوار است، اظهار کرد: حدود 34 درصد از اعضای کمیته امداد استان را زنان سرپرست خانوار تشکیل می‌دهند که این نشان از اهمیت زنان سرپرست خانوار در ایجاد اشتغال است.

وی اظهار کرد: هم‌چنین 17 هزار دانش آموز و دانشجو عضو این کمیته هستند که پتانسیل بالایی برای استان را در زمینه گردشگری می‌تواند فراهم کند.

کلامی از جمع‌آوری چندین هزار صندوق صدقات کمیته امداد در سطح شهر خبر داد و افزود: به منظور زیبا سازی شهر و آماده کردن آن برای مهمانان در سال 2018، حدود شش هزار صندوق صدقات جمع‌آوری شده‌اند و باقی آن‌‌ها نیز رنگ‌آمیزی شده‌اند تا شهر منظر زیبایی داشته باشد.

کلامی در یک ارزیابی کلی از نمایشگاه‌ کتاب که همه ساله برگزار می‎شود، گفت: نمایشگاه کتاب در برآوردن انتظارات جامعه‎ی دانشگاهی موفق نبوده است و اکثر دانشگاهیان کتاب‎های مورد نظر خود را از نمایشگاه بین‌المللی تهران تهیه می‎کنند.

وی افزود: با توجه به این که امروز اولین روز از شروع به کار نمایشگاه کتاب تبریز است، نمی‎توان انتظار حضور پرشوری از مردم را داشت. اما با یک اریابی کلی می‎توان به این نتیجه رسید که مردم حضور پرشوری در نمایشگاه‎های کتاب به عنوان یک فضای فرهنگی ندارند و باید بیش از این در راستای جا افتادن فرهنگ کتاب و کتاب خوانی تلاش کرد؛ چرا که کیفیت و کمیت حضور مردم شایسته‎ی نمایشگاه کتاب تبریز به عنوان قطب شمال غرب کشور نیست.

وی با اشاره به رکود صنعت چاپ و نشر تاکید کرد: ناشران نیز به دلیل رکود صنعت نشر حضور پررنگی در نمایشگاه‌ها ندارند و محدودیت سبد فرهنگی خانوارها نیز در این میان نقش مهمی را ایفا می‎کند و هیچ کس به دلیل پایین بودن سطح تفکرش بازخواست و سرزنش نمی‎شود. ولی ممکن است فردی به خاطر ظاهر نامرتب و لباس کهنه سرزنش شود.

کلامی با بیان این که آگاهی نرم افزاری و رسانه‎ای مردم پایین است، گفت: سهم نرم افزارهای آموزشی نیز در سبد فرهنگی مردم بسیار کم است و شاید مردم با بازی‎های کامپیوتری بیشتر از این موارد آشنایی داشته باشند و حتی مردم، خرید یک کتاب را که قیمتی برابر با خرید شارژ گوشی دارد را نیز گران می‎دانند و مردم باید نسبت به خرید کتاب و خواندن آن حساس نیاز کنند، رسانه‎ها نیز در این میان نقش بسیار مهمی را ایفا می‎کنند.

 

6000 صندوق صدقات جمع‌آوری شده است

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.