وی با بیان اینکه اکثر محورهای مواصلاتی استان بوشهر به دوربین هوشمند کنترل سرعت مجهز شده است افزود: با وجود کمبود منابع و پارهای ازمشکلات اقداماتی برای تجهیز همه محورهای ارتباطی استان بوشهر به سامانه هوشمند و ایمن سازی راهها انجام شده است.
مدیرکل راهداری وحمل ونقل جادهای استان بوشهر با بیان اینکه محورهای استان بوشهر تحت پوشش سامانه هوشمند ثبت تخلف قرار میگیرد افزود: با تلاشهای صورت گرفته و جذب منابع لازم استانی و ملی با تجهیز دو محور ساحلی بوشهر به دیر و جاده برازجان به اهرم، تمام محورهای شریانی و اصلی استان بوشهر تحت پوشش سامانه هوشمند ثبت تخلف قرار میگیرد.
علم، جایگاه استان بوشهر را در تجهیز محورها به سامانه ثبت هوشمند تخلفات مورد اشاره قرار داد و افزود: با تجهیز محور ساحلی دیر و جاده اهرم به دوربین هوشمند جادهای، استان بوشهر نخسین استانی است که تمام محورهای شریانی و اصلی آن تحت پوشش سامانههای هوشمند ثبت تخلف قرار میگیرد.
وی با اشاره به ایمن سازی جادههای استان بوشهر تصریح کرد: در ایمن سازی و ارتقاء ایمنی عبور و مرور در محورهای ارتباطی استان بوشهر سال گذشته ۳۰ نقطه پرحادثه این استان ایمن سازی شد که نقش مهمی در کاهش تصادفات جادهای داشت.
مدیرکل راهداری و حمل ونقل جادهای استان بوشهر با تاکید بر مرمت جادههایی که به سبب بروز سیل خسارت دیدهاند گفت: با وجود حجم بالای خرابیهای به جا مانده از سیل بر راههای استان بوشهر خصوصا خسارتهای وارده به راهها و ابنیه فنی در بزرگراه جم به سیراف، کمک چندانی برای ترمیم خرابیها نشد، ولی اقدامات لازم در بازسازی این محورها با امکانات این اداره کل انجام شد.
علم، اعتبارات اختصاص یافته به راهداری در شورای برنامهریزی شهرستانها خصوصا دربخش راههای روستایی را ناکافی دانست و افزود: از مسئولان محلی استان بوشهر انتظار میرود در پرداخت اعتبار به بخش راه روستایی توجه بیشتری کنند و راهداری وحمل ونقل جادهای استان بوشهر با اعتبارات اختصاص یافته قادر به ارایه خدمات مورد انتظار مردم و برآورده سازی انتظارات نمایندگان مردم درمجلس شورای اسلامی نیست.
انتهای پیام/ز