به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری، فرزین فرهادی درباره اهمیت کشت دوم بعد از برداشت برنج از زمینهای شالیزاری، گفت: کشت دوم بعد از برداشت برنج دارای پایداری تولید و استفاده مؤثر از آب و منابع است.
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ساری افزود: رویکرد جهاد کشاورزی توسعه کشت دانههای روغنی برای تامین امنیت غذایی و بهداشت جامعه در چارچوب اجرای برنامههای اقتصاد مقاومتی است.
این مسؤول درباره افزایش سطح کشت کلزا بیان کرد: برای توسعه کشت کلزا از سوی جهاد کشاورزی تمهیداتی مانند پرداخت به موقع بهاء، ارائه خدمات فنی و حضور کارشناسان در مراحل کاشت، داشت و برداشت به بهره برداران درنظر گرفته شده است.
وی ادامه داد: از ابتدای شهریورماه امسال تاکنون، کارشناسان پهنه مراکز هفت گانه جهاد کشاورزی این شهرستان ۷۱ دوره کلاس آموزشی ترویجی پودمانی، ۴۷ جلسه کمیته فنی و ستادی، ۹۲ جلسه توجیهی در روستاها، ۲ هزار و ۳۰۷ مورد آموزش انفرادی برای ترغیب کشاورزان و مالکان به کاشت کلزا و ۷۸ جلسه توجیهی با دهیاران و بخشداران برای ۲ هزار و ۷۰۰ بهره بردار برگزار کرد.
فرهادی گفت: برای توسعه کشت کلزا ۲ هزار و ۲۲۰ بروشور، نشریه و اطلاعیه ترویجی بین بهره برداران روستاهای این شهرستان توزیع شد.
انتهای پیام/ع