وی ادامه داد: هدف از برگزاری این نمایشگاه ایجاد فرصت برای عقد قرارداد های تجاری که سبب صادرات و یا واردات مواد اولیه و ماشین آلات صنعتی، توسعه اشتغال است.
این رییس اتحادیه با اشاره به اینکه صادرات محور شدن تولیدات داخلی امری مشکل اما ممکن است، بیان کرد: براساس پیش بینی های انجام شده ستاد برگزاری نمایشگاه و اتحادیه های ذیربط کشور روسیه از جمله بازارهای هدف برای صادرات، ترکیه شامل کشورهای بوده که از آن برای واردات مواد اولیه و ماشین آلات صنعتی می توان بهره برد، همچنین برای الگو برداری و استفاده از دانش طراحی و تکنولوژی باید با کشور ایتالیا که قطب تولید کفش بوده استفاده کرد.
شجری در خصوص تعداد تولیدکنندگان موجود در این نمایشگاه تصریح کرد: چهارمین دوره از نمایشگاه امپکس با حضور 180 شرکت داخلی و خارجی که حدود 80 شرکت آن خارجی و بیش از 40 شرکت آن چینی بوده که قرار است در زمینه واردات مواد اولیه و ماشین آلات صنعتی به فعالیت بپردازند، در این نمایشگاه حضور پیدا کرده اند.
وی همچنین افزود: میزان صادرات کفش در سال گذشته حدود 120 میلیون دلار بوده که طبق برنامه ریزی یک برنامه ده ساله پیش بینی می شود که در پایان این برنامه 10 ساله میزان صادرات به عدد یک میلیارد دلار برسد.
محمد رضا داور پناه عضو هیأت رییسه اتحادیه کیف و کفش در خصوص عدم حمایت دولت از تولیدکنندگان داخلی، گفت: مسوولین هنوز باور ندارند که حمایت از تولیدکنندگان داخلی موجب توسعه اشتغال زایی و خودکفایی می شود به همین سبب وعده ها در حد حرف باقی می ماند.
انتهای پیام/