وی ادامه داد: طی سالهای گذشته کشتارگاهها را از حالت سنتی و نیمه صنعتی به صنعتی تبدیل کردهایم و در حال حاضر این امر موجب توسعه و ارتقا سطح تولید و سلامت فرآوردههای خام دامی خواهد شد.
رئیس سازمان دامپزشکی کشور بیان کرد: در واقع هدف ما این است که همه کشتارگاههای کشور از نیمهصنعتی به صنعتی تبدیل شوند تا خروجی محصولات دامی از این طریق تضمین شود.
رفیعی پور عنوان کرد:کشتارگاه های سنتی با وضعیت غیر بهداشتی، سلامت مردم جامعه را به خطر میاندازند، نبود کشتارگاه نامناسب و بهداشتی خلأ جدی در بهبود زنجیره سلامت غذایی مردم است.
وی ادامه داد: نظارت بر بهداشت مواد غذایی، کنترل اماکن پرورش دام و مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی نقش مهمی را در تامین سلامت غذا، بهداشت و در نهایت سلامت جامعه دارد.
رئیس سازمان دامپزشکی کشور در ادامه به تعداد کشتارگاهها کشور اشاره کرد و گفت: در حال حاضر در زمینه کشتارگاههای دام 78 واحد صنعتی 298 واحد سنتی داریم و 48 عدد هم پروانه تاسیس برای ایجاد کشارگاه داده شده است.
رفیعی پور عنوان کرد: در بحث کشتارگاه های طیور هم در حال حاضر 260 کشتارگاه در حال بهرهبرداری است و 72 کشتارگاه هم در حال تاسیس هستند.
وی یادآورشد:کشتارگاههای صنعتی به لحاظ قانونی و اخذ مجوز وابسته به سازمان دامپزشکی کشور هستند و با اقداماتی که در 2سال گذشته صورت گرفته امیدواریم وضعیت کشتارگاههای کشور بهبود یابند.
انتهای پیام/