سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تولید سالانه 120 تن گوشت ماهی در سیرجان

مدیر جهاد کشاورزی سیرجان از تولید سالانه 120 تن گوشت ماهی در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان،  اکبر محمودآبادی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سیرجان گفت: کشاورزان سیرجانی مصمم هستند، با هدف اقتصادی و تولید گوشت سفید، در استخرهای ذخیره آب کشاورزی نیز پرورش ماهی داشته باشند که این امر نقش موثری در افزایش تولید دارد.

وی با بیان اینکه سالانه 120 تن گوشت ماهی در این شهرستان تولید می‌شود، بیان داشت: 30 استخر ذخیره آب کشاورزی در تولید و پرورش ماهی قزل‌آلا فعال است و ١٥٠ هزار قطعه از این نوع ماهی در آنها نگهداری و پرورش می‌یابد.

انتهای پیام/ب

پرورش ماهی در سیرجان

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.