وی افزود: اقدامات لازم برای ارسال پرونده به دیوان عالی کشور انجام شده است و هفته آینده پرونده به دیوان عالی ارسال خواهد شد.
لازم به ذکر است؛ 29 تیرماه خبر گم شدن کودک هشت ماه به نام بنیتا در فضای مجازی دست به دست شد. هشت روز از این ماجرا گذشته بود و در حالی که تلاشهای پدر و مادر و اعضای فامیل و پلیس آگاهی برای پیدا کردن کودک بی نتیجه مانده بود، خبری تلخ مبنی بر فوت کودک هشت ماهه توسط پلیس آگاهی منتشر شد.
پس از اعلام موضوع به پلیس، در جریان تحقیقات، ماموران پلیس آگاهی تهران متوجه رد پای دو سارق حرفهای لوازم داخل خودرو شدند.
با شناسایی مخفیگاه یکی از این سارقان، او اعتراف کرد که آنها قصد سرقت خودروی پدر بنیتا را داشتند که بعد از سرقت متوجه حضور کودکی در خودرو شدند. با دستگیری سارق دوم او در بازجوییها منکر هرگونه سرقت شد تا اینکه پس از روبرو شدن با همدستش لب به اعتراف گشود.
سارق در بازجوییها اعتراف کرد پس از سرقت خودرو از مشیریه به همراه کودک، آن را همان روز در یکی از خیابانهای پاکدشت آورده و پس از بالا کشیدن شیشهها آن را رها کرده است.
ماموران بلافاصله به محل رها کردن خودرو در محلهای خلوت رفته و با جسد بنیتای هشت ماهه که به دلیل گرما، تشنگی و گرسنگی دچار جمود نعشی شده بود، روبرو شدند.
پس از آن با درخواست دادستان عمومی و انقلاب پاکدشت و موافقت شعبه اول دادگاه تجدید نظر استان تهران که ریاست آن به عهده رئیس کل دادگستری استان تهران است، پرونده مربوط به فوت بنیتا از دادسرای پاکدشت به دادسرای عمومی و انقلاب تهران احاله شد و دادستان تهران یک هفته بعد از صدور کیفرخواست مبنی بر قتل عمد برای متهم ردیف اول در این پرونده خبر داد.
رئیس کل دادگستری استان تهران نیز برای رسیدگی به این پرونده، دستور ویژهای برای محاکم صادر کرد.
در روند رسیدگی به پرونده اولین جلسه دادگاه متهمان پرونده در روز 20 شهریور ماه با حضور سه متهم در شعبه 9 دادگاه کیفری یک استان تهران به ریاست قاضی محمدی کشکولی برگزار شد.
روز 21 شهریور ماه خبر دستگیری متهم چهارم این پرونده منتشر شد که متهم ردیف چهارم در دومین جلسه دادگاه که روز 22 شهریور برگزار شد، به عنوان مطلع حاضر شد.
در جریان دادگاه وکیل، پدر و مادر بنیتا درخواست صدور حکم اعدام برای متهمان ردیف اول و دوم پرونده را از قاضی دادگاه داشتند.
در جلسه اول دادگاه، کوشا وکیل اولیای دم بنیتا برای هر دو متهم این پرونده درخواست قصاص کرد و گفت: متهم ردیف اول با عنایت به اینکه پدر بنیتا مانع سرقت شده بود، اما وی را مورد ضرب و شتم قرار داده، عمل متهم ردیف اول پرونده به استناد بند «ب» ماده 290 کشنده بود ، همچنین متهم ردیف دوم یکی از مسببان مرگ بنیتا است، زیرا بنیتا را رها کرده و بدون آب و غذا و مراقبت از وی باعث مرگ او شده بود. در صورتی که آگاه بود که داخل خودرو مسروقه کودک وجود دارد.
وی ادامه داد: بنابر ماده 533 قانون مجازات اسلامی مصوب سال 1392 میتوان گفت هر دو متهم مسببان رها کردن کودک و مرگ بنیتا بودند و هر دو میدانستند شرایط جسمی کودک به نحوی است که نیاز به مراقبت دارد. بنابراین برای هر دو متهم تقاضای قصاص از لحاظ قتل عمد دارم و در رابطه با سایر موارد تقاضای اشد مجازات را میکنم.
در نهایت، شعبه نهم دادگاه کیفری یک استان تهران به ریاست قاضی محمدی کشکولی، متهم ردیف اول پرونده قتل بنیتا را به اتهام قتل عمد به قصاص، در ارتباط با آدم ربایی به 22 سال و 6 ماه حبس، رها کردن طفل 17 ماه حبس، مباشرت 15 سال حبس، 111 ضربه شلاق، رد عین مال مسروقه، دیه و دو سال تبعید به دیواندره محکوم کرده است.
متهم ردیف دوم این پرونده نیز در ارتباط با عناوین اتهامی مختلف، جمعاً به 13 سال حبس، 111 ضربه شلاق و دو سال اقامت اجباری در شهرستان ایذه محکوم شده است.
این احکام در شعب دیوان عالی کشور قابل تجدید نظر خواهی است.
انتهای پیام/
کاری نداره که عزیزم