سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مظاهریان در گفتگو با باشگاه خبرنگاران خبر داد:

افزایش 14 درصدی اجاره بها طی 6 ماه گذشته/ اتخاذ شیوه جدید دولت برای کاهش خانه‌های خالی

معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی از اتخاذ شیوه جدید دولت برای کاهش خانه های خالی خبر داد.

حامد مظاهریان معاون وزیر راه وشهرسازی در گفتگو با خبرنگارمسکن گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان از اتخاذ شیوه جدید برای کاهش خانه های خالی خبر داد و گفت: خانه‌های خالی امسال مشمول مالیات می‌شود به طوری که  در سال اول نیم درصد اجاره بها، سال دوم یک درصد و سال سوم نیز ۱.۵ درصد، مالیات از خانه‌های اجاره‌ای دریافت می‌شود .

وی افزود: با این شیوه مالکان تشویق به اجاره دادن واحدهای خود می شوند و در همین راستا با وزارت اقتصاد و سازمان امور مالیاتی جلساتی برگزار شده است.

مظاهریان با اشاره به رشد صدور پروانه‌های ساختمانی­ گفت:در این مدت آمار پروانه‌های ساختمانی ۶ درصد، معاملات مسکن ۱۲ درصد و ارزش پول مبادله شده ۲۲ درصد رشد داشته است.

معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه در شش ماه امسال اجاره بهای مسکن ۱۴.۴ درصد در مقایسه با دوره مشابه سال  گذشته رشد کرده است، افزود: بررسی‌های دوره ۲۰ ساله­ حاکی از آن است ­ که بهای زمین ۱۰۷ ،مسکن ۷۶ ، اجاره  خانه در تهران ۶۱  و نرخ تورم 37 برابر شده است.

 مظاهریان  با بیان اینکه درشهر تهران حدود 90 هزارواحد مسکن خالی وجوددارد ،گفت: 2 و نیم میلیون واحد مسکونی خالی از سکنه  در کشور وجود دارد که این امر حاکی از افزایش قیمت خانه ها بیش از توان مردم است.

انتهای پیام/

 افزایش 3 برابری قیمت زمین طی 20 سال گذشته

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۴:۰۷ ۰۶ آبان ۱۳۹۶
من دوماهه درخواست صدور پروانه نوسازی برای ملک فرسوده خود کرده ام اما شهرداری اجازه ساخت نمیدهد
ناشناس
۱۲:۴۰ ۰۲ آبان ۱۳۹۶
خدا کنه همه مستاجران خانه دار شوند من تازه ازدواج کردم و الان نمی توانم خانه ای تهیه کنم و زندگی مشترکم را آغاز کنم چکار کنم ؟
ناشناس
۰۸:۴۲ ۲۹ مهر ۱۳۹۶
سلام لطفا پیگیر واگذاری و تحویل 1700 واحد مسکن مهر شیروان(خراسان شمالی) که قریب به 10 سال می گذرد،از دوره ریاست جمهوری آقای احمدی نژاد شوید تشکر