سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

معاون هماهنگی اقتصادی استاندار کرمان؛

اعلام آمادگی استان برای حمایت از صنعت پتروشیمی

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمان گفت:باید با کمک دانشگاه ها صنعت پتروشیمی را در کشور پیش برد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان محمد جواد فدایی  در مراسم افتتاحیه همایش ملی نفت وصنایع پتروشیمی در دانشگاه باهنر کرمان، با بیان این که حدود 50 مجتمع پتروشیمی فعال در کشور با تولید بیش از 45 میلیون تن در سال وجود دارد گفت: 40 درصد از سهم صادرات صنعتی کشور را صنایع پتروشیمی تشکیل می دهند.

فدایی ازجمله چالش های صنعت پتروشیمی را بروز نبودن دانش آن، تامین تجهیزات مورد نیاز پتروشیمی دانست و اظهار کرد: صرف نظر از مشکل تامین مالی و مدیریت، دانشگاه در رفع سایر چالش های این صنعت نقش اساسی دارد و باید در این زمینه فعال عمل کند.

معاون استاندار کرمان با بیان اینکه برای حمایت از صنعت پتروشیمی اعلام آمادگی می کنیم گفت: در استان کرمان 2 طرح پتروشیمی کرمان و پتروشیمی فجر وجود دارد که مراحل اولیه کار آنها انجام و در آستانه شروع عملیات اجرایی قرار دارد و این پروژه ها مورد حمایت استانداری و مدیریت عالی استان است.

وی اظهار کرد:سهم دانشگاه شناسایی فناوری های جدید و ایده های نو و تمرکز بر روی فن آوری های موجود است، ضمن این که توجه به صنایع پایین دستی صنعت پتروشیمی و پیدا کردن راه کار برای تولید کالاهای پرمصرف این صنعت از جمله مواردی است که برعهده دانشگاه هاست.

وی با بیان اینکه تامین منابع مالی برای تحقیق و پژوهش های این صنعت بر عهده وزارت نفت است که باید به این امر توجه داشته باشند خاطرنشان کرد: منابع خوبی هم برای این امر در نظر گرفته شده و 9 دانشگاه فعال در زمینه این صنعت در کشور داریم که باید دید سهم دانشگاه شهید باهنر کرمان از این منابع چقدر است.

وی ایجاد هماهنگی بین دستگاههای استانی برای تحقق اهداف تحقیقاتی و پژوهشی و پیشرفت پروژه های پتروشیمی و رفع موانع و مشکلات و همچنین حمایت از شرکت های دانش بنیان را از جمله وظایف استانداری کرمان در رابطه با این صنعت دانست.

وی خاطرنشان کرد: تشکیل شرکت های دانش بنیان قانون خاص خودش را دارد و شرکت دانش بنیان به معنای واقعی شرکتی است که اختراع و نوآوری و یک ایده قابل تجاری سازی داشته باشد.

وی ادامه داد: ضمن اینکه یکی از شرایط تشکیل این شرکت ها داشتن حداقل یک اختراع ارزیابی و ثبت شده داخلی یا یک اختراع بین المللی است و حداقل نیمی از درآمد سالانه شرکت باید ازفروش فناوری یا کالا و خدمات دانش بنیان باشد تا بتواند از تسهیلات کم بهره مربوط به شرکت های دانش بنیان استفاده کند.

وی بیان کرد: برگزاری این همایش در تبادل تجربه جهت رونق صنعت پتروشیمی در کشور مفید و موثر باشد و همچنین اجرای پروژه های پتروشیمی کرمان و پتروشیمی فجر نیز به خوبی پیش برود.
 افتتاحیه چهارمین همایش ملی نفت، گاز، پتروشیمی و صنایع وابسته که 26 و 27 مهر ماه جاری در دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه شهید باهنر کرمان برگزار شد.

انتهای پیام/ح

همایش صنعت نفت وپتروشیمی کرمان

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.