به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین؛ سید علیرضا خونساری گفت : پارسال در همین مدت ۴۷ نفر به این بیماری دچار بودند.
خونساری تعداد کل مبتلایان پارسال را ۸۷ نفر بیان کرد.
وی افزود: پارسال تعداد ابتلا در شهر و روستا برابر بود، ولی امسال ابتلا به این بیماری در مناطق روستایی افزایش پیدا کرده و به ۶۰ درصد رسیده است.
خونساری همچنین گفت: پارسال سابقه مصرف لبنیات آلوده در ۸۸ درصد و امسال در ۹۸ درصد موارد گزارش شده است.
وی به افزایش سهم مصرف لبنیات آلوده در ابتلا به بیماری تب مالت هشدار داد و گفت: نتایج آزمایشات از مراکز فروش لبنیات سنتی نشان داد که شیر خام ده درصد از مراکز فروش از نظر تب مالت آلودگی دارد.
خوانساری گفت : بستنی دستگاهی، سنتی و پنیر محلی از دیگر منابع ابتلا به تب مالت است.
وی اضافه کرد: در نمونه برداری از فرآوردههای لبنی از شیر سنتی مانند سرشیر، کره و خامه هم موارد آلوده مشاهده شده است.
رئیس مرکز بهداشت شهید بلندیان قزوین، به مصرف لبنیات پاستوریزه به جای لبنیات محلی تاکید کرد و گفت: استقبال مردم از لبنیات محلی زیاد است.
انتهای پیام/