سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

برگزاری همایش روز جهانی غذا

همایش روز جهانی غذا در گلستان برگزار شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، خدادوست مدیرکل طب سنتی وزارت بهداشت در این همایش گفت: کشور ایران با تنوع اقلیمی و آب و هوایی بسیار مطلوب خود خواستگاه رویش 8 هزار نوع گیاه از طبیعت است که از این میزان 2300 نوع گیاه دارای خواص دارویی هستند.

وی افزود: با اصلاح سبک زندگی می توانیم جامعه ای سالم و پر نشاط داشته باشیم.

عبدالرضا فاضل رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان گفت: امروزه بیماری های قلبی و عروقی بیشترین عامل مرگ و میر در جمعیت 15 تا 65 دراستان است.

وی افزود: فشار خون بالا، چاقی، استفاده از روغن جامد، کلسترول بالا و دیابت از عوارض خطر ساز در به وجود آمدن بیماری های قلبی عروقی است.

فاضل گفت: امروزه مصرف نمک در کشور 10 درصد است که این میزان مصرف زیاد است و ما باید به عنوان متولیان حوزه سلامت نظارت بر تولید محصولات غذایی را بیشتر کنیم.

وی در آخر گفت:از مهم ترین اهداف دانشگاه در حوزه غذا، تخصصی کردن مراکز آزمایشگاهی، مدیریت یکپارچه تولید و مصرف مواد غذایی و دارویی و تواناسازی و کنترل تولید غذا و دارو در دانشگاه است.

در این همایش 14 شرکت تولید کننده غذای سالم و با کیفیت، نمایشگاهی از محصولات خود برپا کردند.

این همایش با حضور واحد های تولیدی، مسئولان فنی و کارشناسان نظارت استان در دانشگاه علوم پزشکی گلستان برگزار شد.

انتهای پیام/ق/ز

برگزاری همایش روز جهانی غذا در گلستان

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.