وی تصریح کرد : در برنامه چهارم ،توسعه خدمات IT هدف گذاری شد و در برنامه پنجم توسعه نسل سوم و چهارم تلفن همراه معرفی شود و در برنامه پنجم تهدید فضای مجازی به فرصت تبدیل شد.
قنبری به تدوین برنامه ششم توسعه در حوزه ارتباطات اشاره کرد و گفت:در برنامه ششم توسعه بخش ICT ایجاد کننده امنیت و فرهنگ است و همچنین این برناه محور توسعه اقتصادی کشور است.
وی تصریح کرد : تا برنامه پنجم توانستیم شبکه ها و زیر ساخت ها را آماده کنیم و یک شبکه قدرتمند و هماهنگ داشته باشیم ودر برنامه ششم نوسازی این شبکه و گذر به شبکه های جدید و فیبر نوری در حال انجام است به طوری که در آخر برنامه نباید در زمینه زیر ساخت ها مشکلی داشته باشیم.
مشاور اقتصادی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ، با بیان اینکه برای ارزش افزوه در این بخش در برنامه ششم از 26 هزار به 53 هزار میلیارد افزایش در نظر گرفته شده است ، اظهار داشت : این ارزش افزوده بیش از دو برابری در حوزه ارتباطات بالاترین رقم به نسبت بخش های دیگر است که نیاز به رشد سالانه 19.6 درصدی دارد.
وی در ادامه افزود : برای بخش ارتباطات توان رشد 2.5 برابری ، فناوری اطلاعات 5 برابری و در حوزه پست بین 6 تا 7 برابری در نظر گرفته شده است.
قنبری ،افزایش ترانزیت ترافیک بین الملل به 30 ترابایت از دیگر تکالیف برنامه ششم توسعه عنوان کرد و اظهار داشت :با ایجاد شرکت ترانزیت بین الملل و آزاد سازی مکالمات بین الملل فضای خوبی را برای رقابت در این حوزه ایجاد می کند.
وی با تاکید به اینکه با ورود نسل 5 موبایل ماهیت شبکه به طور کامل تغییر می کند ، گفت : در برنامه ششم توسعه بیشترین تاکید بر روی خدمات IT است و تا پایان این برنامه باید 30 رتبه در دنیا رشد داشته باشیم.
مشاور اقتصادی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریح کرد : در پایان برنامه ششم اپراتور های تلفن همراه از بازار 80 میلیونی به بازار 400 میلیونی منطقه رسیده باشند و در مشارکت های بین المللی حضور دارند.
وی با بیان اینکه بخش ارتباطات نخستین بخشی است که با تشکیل آن رگولاتوری نیز داشته است ، خاطر نشان کرد : در این حوزه سعی شده که تا حد امکان بازار آزاد شود و به منابع دولتی متکی نباشد به طوری که در 10 سال گذشته بالغ بر 50 هزار میلیارد تومان به عناوین مختلف به خزانه دولت واریز کرده است.
قنبری در پایان سخنان خود در این نشست تخصصی تاکید کرد : در برنامه چهارم توسعه 15 هزار میلیارد و پنجم 25 هزار میلیارد تومان در این حوزه سرمایه گذاری شد و بر اساس برنامه توسعه ششم 110 هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری در این حوزه انجام می شود که از این رقم ، 20 هزار میلیارد دولت ، 40 هزار میلیارد اپراتورها و 50 هزار میلیارد تومان نیز بخش فناوری اطلاعات سرمایه گذاری می کنند.
انتهای پیام/