وی با بیان اینکه مادران معتاد و مبتلا به بیماری ایدز حق مادری دارند و نباید این حق را از آنها گرفت، ادامه داد: باید مراقب باشیم که کودکان و فرزندان آنها به این بیماریها مبتلا نشوند.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: سامانه شناسایی زنان معتاد که به حمایتهای مددکاری و روانشناسی نیازمند هستند به زودی در تهران راهاندازی میشود.
ربیعی ادامه داد: کنترل آسیبهای اجتماعی به ویژه معضل اعتیاد در کشور با دنبال کردن استراتژی مددکاری میسر است.
وی خاطر نشان کرد: ابعاد خیر جمعی در کاهش آسیبهای اجتماعی بسیار تاثیرگذار و گسترده است و خیرینی که میتوانند به هر نحوی در امور آموزشی و مددکاری افراد آسیبدیده کمک کنند به ما بپیوندند.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی یادآور شد: لذتبخشترین کار زمانی است که برای زندگی سالم کودکان تلاش کنیم و درمان و بهبودی کودکان معتاد نیز یکی از این امور است.
ربیعی با اشاره به برنامهریزی برای از بین بردن سوءتغذیه که از سال 93 در مناطق مرزی آغاز شده است، افزود: شناسایی زنان و مادران و کودکان دارای سوءتغذیه و ارائه سبد غذایی به آنها یکی از کارهایی بود که در جهت حمایت از این دو گروه حساس از سوی نهادهای رفاهی کشور از جمله بهزیستی اجرا شد.
وی تاکید کرد: درمان افرادی که تحت پوشش هیچیک از بیمههای درمانی کشور نیستند با بیمه سلامت، یکی دیگر از اقدامات دولت دوازدهم در حوزه رفاه و سلامت است و در حال حاضر هیچ فرزندی پس از تولد فاقد دفترچه سلامت نیست.
انتهای پیام /