وی افزود: تحول نیازمند تغییر فرهنگی و نگرشی است البته باید برنامه ها و سیاستها را ارتقا دهیم تا فارغ التحصیلان توانمند برای جامعه داشته باشیم تا با دارا بودن مشاغلی شرافتمندانه به کشور کمک کنند.
ابتکار تصریح کرد: امروزه به کاربردی بودن علوم، دانشگاه های علمی کاربردی و آموزش های فنی و حرفه ای نیازمند هستیم و حاصل این تلاش ها باید تربیت مدیرانی را باعث شود که به کشور کمک کنند.
معاون امور زنان و خانواده تصریح کرد: امیدواریم جایگاه انجمن های اولیا و مربیان در سطح ملی و استان ها توسعه یابد و با ارائه راهحل هایی ما را به حل مشکلات در سریع ترین زمان کمک کند.
وی افزود: باید انجمن اوليا و مربيان به گونه ای عمل کند که این پیوند در عمل تجلی یابد و فضایی سالم برای مدرسه و خانواده داشته باشد.
ابتکار به مسئله آسیبهای اجتماعی اشاره کرد و گفت: نباید بعد از روی دادن آسیب ها به راهکار بیاندیشیم بلکه باید پیش از این مصونیت داشته باشیم تا پاسخ سوالات خود را دریافت کنند و به تعادل روحی و روانی برسیم.
معاون امور زنان و خانواده تصریح کرد: امروزه باید به مهارت های زندگی بیشتر توجه کنیم و خوشبختانه در کتاب های درسی به این موضوع توجه شده است.
وی افزود: کودکان حقوقی دارند که در این خصوص آموزش کافی داده نشده است و اگرشناخت کافی اتفاق نیفتد کودک به نتیجه نمی رسد و انجمن اوليا و مربيان در این مسیر کمک کننده است.
ابتکار با اشاره به اینکه در حوزه معاونت زنان آمادگی کامل برای همکاری با آموزش و پرورش داریم، گفت: یکی از موضوعات مورد توجه و تاکید مسئله خشونت علیه زنان و کودکان است و گاهی به دلیل نوع نگاهها بستری فراهم شده که فرزندان ما دچار آسیب های اجتماعی شدند.
انتهای پیام/