سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

لزوم توجه برنشانگرهای تغذیه ای

رییس دانشگاه غذا ودارو گفت: نشانگرهای تغذیه ای برروی محصولات غذای را جدی بگیرید.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛  خدابخشی  رئیس دانشکده غذا و دارو با اشاره به توجه جدی به حفظ سلامت وتغذیه ای سالم افزود :باید استفاده از غذاهای فاقد چربی ونمک در سفره ما ایرانی ها قرار گیرد.

وی ادامه داد: نشانگرهای رنگی شامل سه رنگ سبز، نارنجی و قرمز هستند که با استفاده از این نشانگرها میتوان سلامت مواد غذایی را تشخیص داد.

همچنین مدیر نظارت برمواد غذایی با اشاره به نام گذاری شعار امسال "مهاجرت وتوسعه روستای وامنیت غذایی" افزود: شعار روز جهانی غذا پنج محور شامل کاهش قند نمک وچربی- نشانگرهای رنگی تغذیه ای- نشانه های ایمنی سلامت- ونشانه های اصلات کالا واصلاح الگوی مصرف غذایی است.

کاظم زاده تصریح کرد: باید از غذاهای کم نمک وفاقد چربی استفاده بکنیم ومصرف لبنیات وحبوبات ونان های سبوس دار را در برنامه های غذایی خود بگنجانیم.

انتهای پیام/م

توجه بر نشانگرهای تغذیه ای لازم است

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.