وی ادامه داد: نشانگرهای رنگی شامل سه رنگ سبز، نارنجی و قرمز هستند که با استفاده از این نشانگرها میتوان سلامت مواد غذایی را تشخیص داد.
همچنین مدیر نظارت برمواد غذایی با اشاره به نام گذاری شعار امسال "مهاجرت وتوسعه روستای وامنیت غذایی" افزود: شعار روز جهانی غذا پنج محور شامل کاهش قند نمک وچربی- نشانگرهای رنگی تغذیه ای- نشانه های ایمنی سلامت- ونشانه های اصلات کالا واصلاح الگوی مصرف غذایی است.
کاظم زاده تصریح کرد: باید از غذاهای کم نمک وفاقد چربی استفاده بکنیم ومصرف لبنیات وحبوبات ونان های سبوس دار را در برنامه های غذایی خود بگنجانیم.
انتهای پیام/م