نوربالا بیان کرد: برای بررسی مطالعه ملی سلامت روان در سال 93 ، 36 هزار نفر از افراد بالای 15 سال در قالب سه هزار خوشه 12نفری و 6 گروه سنی مورد بررسی قرار گرفتند که در این بررسی به این نتیجه رسیدیم که حدود 23.44 درصد از افراد مشکوک اختلال روانی بودند.
مشاور وزیر بهداشت در امور سلامت روان، افزود: طبق بررسی انجام شده حدود 27.55 زنان و 19.28 مردان مشکوک به اختلالات روانی هستند که البته این آمار در شهرها 24.5درصد و در روستاها 20.98 درصد است.
نوربالا تاکید کرد: طبق این مطالعه هرچه سواد جامعه بیشتر شده است میزان شیوع اختلالات روانی کاهش پیدا کرده است، همچنین بیکاران نسبت به سایر افراد جامعه بیشتر به اختلالات روانی مبتلا هستند، در این طبقبندی پس از بیکاران، زنان خانهدار، افراد از کار افتاده و بازنشستگان قرار دارند.
وی عنوان کرد: در بررسی انجام شده درباره شیوع اختلالات روانی در بین متأهلین به این نتیجه رسیدیم که 22.27 درصد از افرادی که دارای همسر هستند به اختلال روانی دچارند و به طور کلی مجردها از سلامت روان بهتری نسبت به متاهلها برخوردار هستند، همچنین میزان افسردگی در این مطالعه 10.29 درصد بود که از این میزان سهم زنان 11.43 درصد و سهم مردان 9.24 درصد است.
مشاور وزیر بهداشت در امور سلامت روان گفت: از 15 سالگی به بالا با افزایش سن میزان اضطراب در بین افراد جامعه افزایش پیدا میکند و به طور کلی هر چه سن فرد بیشتر میشود اضطراب هم افزایش پیدا میکند.
نوربالا تصریح کرد: متاسفانه سلامت روان در دنیا و به ویژه در شهرهای بزرگ مورد غفلت واقع شده است و به طور کلی اضطراب و عملکرد بد اجتماعی در بین افراد بیشتر و افسردگی کمتر شده است.
وی یادآور شد: سلامت روان در شهرهای مانند یزد، مرکزی، تهران، مازندران، زنجان، گیلان و هرمزگان طبق مطالعه صورت گرفته بدتر شده است و سلامت روان در شهرهای مانند چهارمحال بختیاری، گلستان و قم بهبود پیدا کرده است.
انتهای پیام/