بر اساس این گزارش دوره ثبت سفارش ازساعت ۱۰ صبح امروز تا ساعت ۱۲ آغاز شد و کلیه معامله گران برخط و غیر برخط به صورت همزمان طی دوره ثبت سفارش میتوانستند اقدام به ورود سفارش در دامنه قیمت ثبت سفارش از مبلغ ۳،۰۵۰ ریال تا مبلغ ۳،۳۵۵ ریال خرید سهام کنند.
حداکثر سهام قابل خریداری توسط هر شخص حقیقی و حقوقی تعداد ۲۰۰ سهم تعیین و هرخریدار صرفاً مجاز به ورود یک سفارش خرید در سامانه معاملاتی بود.
سفارشهای خرید نیز تنها با کد معاملاتی مشتری مجاز به ثبت بود و ثبت سفارش با کد گروهی غیر مجاز اعلام شد.
از نکات قابل تامل در این عرضه محدود و کوچک تعیین شرکت کارگزاری یک شرکت لبنی به عنوان متعهد خرید این سهم است که سقف تعهد خرید آن تعداد ۱۰ میلیون سهم اعلام شده است.
مبلغ فروش شرکت در بودجه ۹۶ حدود ۲.۴۲۸ میلیارد ریال برآورد شده است که در شش ماهه نخست سال جاری ۱.۲۹۱ میلیارد ریال معادل ۵۳ درصد بودجه محقق شده است، مبلغ فروش شرکت در سه ماهه دوم سال نیز تقریبا به مانند سه ماهه اول سال بوده است، فروش شرکت در سال مالی قبل حدود ۸۴۸.۱ میلیارد ریال بوده است که ۳۱ درصد کمتر از سال مالی جاری است؛ بنابراین با توجه به رشد ۳۱ درصدی مبلغ فروش در بودجه جاری، مبلغ فروش شش ماهه نخست سال جاری نیز با ۳۶ درصد رشد نسبت به مدت مشابه سال قبل محقق شده است.
غپآذر در سال مالی قبل حدود ۸ درصد از محصولات خود را صادر کرده است و در پیش بینی سال ۹۶ نیز تمام محصولات خود را برای فروش داخلی در نظر گرفته است.
انواع شیر پاستوریزه و استریلیزه حدود ۲۷ درصد از سبد فروش شرکت را در بودجه جاری تشکیل میدهد و انواع خامه و پنیر نیز به ترتیب سهمی ۲۱ و ۱۹ درصدی از ترکیب فروش شرکت دارند.
نرخ فروش انواع شیر پاستوریزه در بودجه ۳۷۰.۱۷ ریال به ازای هر کیلوگرم برآورد شده این در حالی است که متوسط نرخ فروش شش ماهه ۱۹.۱۷ ریال به ازای هر کیلو گرم میباشد و ۲ درصد پایینتر از بودجه میباشد. قابل ذکر است که نرخ فروش این محصول در شهریور ماه ۷۴۷.۱۶ ریال به ازای هر کیلو بوده است که ۴ درصد کمتر از بودجه است.
متوسط نرخ فروش انواع خامه که از محصولات مهم شرکت است در بودجه ۹۰۳.۷۵ ریال به ازای هر کیلو برآورد شده و این در حالی است که متوسط نرخ فروش خامه در شش ماهه ۴۳۲.۷۹ ریال به ازای هر کیلو بوده که ۵ درصد بیشتر از بودجه است.
نرخ فروش این محصول طی ماههای اخیر روندی صعودی داشته و در شهریور ماه نیز ۴۶۶.۸۱ ریال به ازای هر کیلو بوده است. نرخ فروش محصول پنیر نیز به مانند بودجه بوده است.
شیر خام حدود ۸۶ درصد از مواد مستقیم مصرفی را به خود اختصاص میدهد بنابراین تغییرات اندک در نرخ و مقدار مصرف شیرخام میتواند سودآوری شرکت را تحت تاثیر قرار دهد.
در بودجه ۹۶ مصرف ۱۴۸ هزار تن شیر خام مصرفی پیش بینی شده و در سه ماهه نیز ۴۰ هزار تن از آن مصرف شده است، نرخ خرید شیر خام در بودجه ۴۱۱.۱۱ ریال به ازای هر کیلو برآورد شده است این در حالی است که در سه ماهه نرخ خرید شیر خام ۲۶۱.۱۱ ریال به ازای هر کیلو بوده که یک درصد کمتر از بودجه است.
در شش ماهه بیش از ۵۰ درصد از مبلغ فروش را محقق کرده و نسبت به سال قبل نیز با افزایش پیش بینی شده که بابت رشد مقداری انواع خامه در کنار فروش شیر فلهای بوده که در سال قبل جزء محصولات شرکت نبوده است.
نرخهای فروش شرکت تقریبا مطابق با بودجه و در گزارشهای ماهانه رو به رشد و در برخی محصولات نیز فراتر از بودجه هستند؛ بنابراین میتوان انتظار داشت شرکت فروشی بیش از بودجه در پایان سال مالی داشته باشد.
از طرفی شیر خام مهمترین مواد اولیه شرکت بوده و تغییر اندکی در میزان مصرف و قیمت خرید آن میتواند سود شرکت را تغییر دهد. نرخ خرید شیر در سه ماهه یک درصد کمتر از بودجه بوده که با نرخ خرید فعلی، شرکت میتواند تعدیل مثبتی بیش از ۲۰ درصد از این محل داشته باشد.
اما خبرهایی مبنی بر افزایش قیمت شیر خام به ۱۲۰۰ تومان به گوش میرسد که با اجرایی شدن قطعا بهای تمام شده شرکت را افزایش همراه میکند و در قاعدتا نرخ فروش محصولات نیز با افزایش همراه خواهد شد.
انتهای پیام/