به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،حمید فرهمند درباره برگزاری کارگاههای آموزشی «احیای هنرهای ازدسترفته اصفهان» اظهار داشت: این مجموعه کارگاه با هدف حفظ و احیایی هنرهایی برگزار شد که در حال حاضر تنها چند تن از اساتید آن باقی ماندهاند، این هنرها در گذشته از هنرهای رایج اصفهان بودهاند.
وی به برگزاری نخستین کارگاه با عنوان لایه چینی اشاره کرد و بیان داشت: لایه چینی از هنرهایی است که در دوره صفویه رواج ویژه داشته و در کاخهای بازمانده از دوران صفوی بهوضوح میتوان آن را مشاهده کرد. استاد خادم خراسانی از اساتید سرآمد در لایه چینی است که در مرمت لایه چینیهای تاریخی تلاش بسیار نموده است.
مدیر مرکز اصفهانشناسی و خانه ملل اصفهان «هنر سوخت چرم» را بهعنوان دومین کارگاه از مجموعه کارگاههای آموزشی «احیای هنرهای ازدسترفته اصفهان» معرفی کرد و گفت: در حال حاضر در ایران تنها دو نفر در این هنر فعالیت دارند و موفقیت در احیای این هنر کاری بسیار ارزشمند است، سعی میکنیم تا جوانانی را با این رشتهها آشنا کنیم تا گامی در احیای این هنرها برداشته شود.
وی برگزاری نخستین جلسات کارگاه لایه چینی را موفقیتآمیز دانست و گفت: استقبال از این کارگاه بسیار خوب بود و پس از شروع نخستین جلسات عدهای برای شرکت در این کارگاه اعلام آمادگی کردند و بلافاصله پس از پایان دوره نخست این کارگاه تکرار میشود.
فرهمند در مورد شیوه برپایی کلاسها تصریح کرد: این دورهها در سه سطح برگزار میشود و در کارگاه لایه چینی هنرجویان با خط ابداعی استاد خراسانی با نام «ماه نشان» که نتیجه 7 سال تلاش این استاد بوده آشنا میشوند و از این خط در لایه چینی استفاده میکنند.
وی یادآور شد: این امکان فراهم شده تا علاقهمندان با حداقل هزینه در این دورهها شرکت کنند و برای ثبتنام میتوانند از طریق سایت مرکز اصفهان شناسی و یا مراجعه حضوری آمادگی خود را برای حضور در این کلاسها اعلام کنند.
انتهای پیام/م