وی افزود: با توجه به تاثیر کشاورزی خانوادگی بر صنعتی نمی توان از این نوع کشاورزی غافل شد و در نتیجه این امر به کشاورزی صنعتی آسیب وارد میکند.
زند با بیان اینکه زن ها در کشاورزی خانوادگی و عشایری نقش کلیدی دارند،گفت: در دنیا پرداختن به کشاورزان بیش از کشاورزی اهمیت دارد و بنابراین توجه به زنان روستایی و عشایری جز اولویت ها در دنیا به شمار می روند.
معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به نقش مهم کشاورزان زن در توسعه پایدار بیان کرد: زنان نیمی از جمعیت جامعه را تشکیل داده و نقش سازندهای دارند، از این رو کم توجهی به زنان در بخش کشاورزی، ما را از رسیدن به اهدافمان دور خواهد کرد.
این مقام مسوول تصریح کرد: در کشاورزی هزاره سوم، 17 هدف برای توسعه پایدار دیده شده که افزایش درآمد و کاهش فقر کشاورزان و پایداری اکو سیستم نقش مهمی در توسعه پایدار کشاورزی دارد.
همچنین تفاهم نامه سه جانبه استفاده زنان در توسعه پایدار و نقش آفرینی در فرآیند توسعه و استفاده از جوامع روستایی بین معاونت امور زنان رییس جمهور، وزیر جهاد کشاورزی و رییس سازمان ملی استاندارد به امضا رسید.
معاون رییس جمهور در امور زنان در حاشیه این همایش اظهار کرد: امروزه یکی از مشکلات ما طبیعت روستایی و وجود پسماندهای پلاستیکی بر اماکن و تفریحگاهها بوده که منظره روستاها را همانند مناطق شهری دگرگون کرده است.
وی افزود: از مشاغل سبز و فناوری می توان برای اشتغال زایی، رفع مشکلات اقتصادی در روستاها و بهبود شرایط محیطی استفاده کرد.
به گفته ابتکار حفاظت از قنات ها، بازیابی آب باران و استفاده مجدد از فاضلاب روستایی می تواند، منابع آب را احیا و بحران آب را حل کند.
معاون رئیس جمهور در امور زنان ادامه داد: زنان روستایی با استفاده از صفحات خورشیدی می توانند در روستاها برق مورد نیاز خانوار خود را تولید کنند و همواره با صفحه های خورشیدی که برای روستاها برق تولید میکنند، نیز توانایی فروش آن را دارند.
این مقام مسوول تصریح کرد: زنان روستایی درک عمیقی از طبیعت و منابع طبیعی دارند که این نگاه عمیق در توسعه پایدار روستاها نقش بسزایی دارد.
ابتکار در خاتمه گفت: با ظرفیت سازی دولت یک و نیم میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی اشتغال زایی به روستاها اختصاص خواهد یافت.
انتهای پیام/