به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین؛ منوچهر حبیبی در کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید افزود: این میزان تسهیلات در سه ماه گذشته به ۶۳ واحد صنعتی و ۱۷ واحد کشاورزی پرداخت شده است.
وی اضافه کرد: هزار و ۲۸۲ واحد صنعتی و کشاورزی در سامانه بهین یاب ثبت نام کرده اند که تا کنون پرونده بیش از ۳۵۰ واحد بررسی و به بانکهای عامل معرفی شده است.
به گفته معاون اقتصادی استاندار، بیش از ۲۰ واحد گردشگری هم برای دریافت تسهیلات به بانکهای استان معرفی شده اند.
نماینده مردم قزوین البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی هم در این جلسه گفت: روند تولید کسب و کار در ایران وضعیت خوبی ندارد و برگزاری کارگروههای تسهیلات و رفع موانع تولید میتواند در رشد اقتصادی تاثیر گذار باشد.
داوود محمدی در ادامه روند پرداخت تسهیلات را نامناسب ارزیابی کرد و گفت:: باید نحوه پرداخت تسهیلات به واحدهای تولیدی و جذب منابع شتاب بیشتری بگیرد.
رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی، گردشگری را یکی از مزیتهای بزرگ استان دانست و از پرداخت نشدن تسهیلات گردشگری متناسب با صنعت و کشاورزی گلایه کرد.
سیده حمیده زرآبادی دیگر نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی هم در این جلسه گفت: باید دلایل کندی پرداخت تسهیلات به واحدهای تولیدی بررسی شود.
زرآبادی افزود: باید قبل از اینکه واحدها برای تسهیلات به بانکها معرفی شوند در صنعت و معدن وضعیت آنها بررسی شود و اگر شرایط آنها احراز شد به بانکها معرفی شوند.
وی گفت:: پارسال هزار و ۳۰۰ مورد تسهیلات بهین یاب پرداخت شده است که باید نتایج آن بررسی شود.
سیده حمیده زرآبادی در ادامه خواستار نظارت بیشتر به تسهیلات پرداختی شد و افزود: باید این تسهیلات به صادارات اختصاص یابد.
وی افزود: اگرچه تسهیلات بهین یاب برای رونق صنایع کوچک و متوسط است، اما نباید از واحدهای بزرگ استان با مشکلات کارگری، غافل شد.
انتهای پیام/