به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل،جواد زنجانی فرماندار اردبیل در آستانه روز جهانی غذا در جلسه مسئولان دستگاههای مرتبط و تولید کنندگان مواد غذایی استان اردبیل افزود: چهار سال پیش فقط 37 درصد نان تولیدی در اردبیل بدون جوش شیرین بود که این رقم هم اکنون به 98 درصد رسیده و تلاش می کنیم تا 100در صد نان تولیدی بدون استفاده از جوش شیرن باشد.
وی اظهار کرد: با این حال ماندگاری نان تولیدی کم است و باید با افزودن مواد لازم و افزودنی های مجاز کیفیت نان تولیدی ارتقا یابد تا ماندگاری بیشتری داشته باشد.
فرماندار اردبیل با اشاره به اینکه آب آشامیدنی اردبیل هیچ مشکلی ندارد، بیان کرد: حساسیت مردم و مسئولان به آب شرب بسیار است به طوری که به طور مداوم نمونه برداری شده و آزمایش می شود تا آب سالم به دست مردم و مصرف کنندگان برسد.
زنجانی از آزمایش مداوم آب چاهها و سدها خبر داد و ادامه داد: طبق نتایج آزمایشها و بررسی ها هیچ نوع آلودگی در آنها مشاهده نشده است و جای هیچگونه نگرانی وجود ندارد.
وی در ادامه گفت: طرحهای کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت برای تامین آب شرب مطلوب مردم در دست اجرا داریم و به دنبال نوسازی تجهیزات مورد نیاز ایستگاههای تصفیه خانه آب هستیم.
انتهای پیام/ع