وی ادامه داد: در تهران روزانه 750 تن گوشت مرغ و 400 تن گوشت قرمز مصرف می شود که باید برای تامین سلامت آنها اقدام کرد و رصد لازم از مبدا تا مقصد انجام داد که مسئولیت این امر با دامپزشکی است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان تهران با بیان اینکه در استان تهران برنامههای آمایش سرزمین و سندهای برنامه ریزی استان مورد توجه قرار دارد، افزود: از سال آینده بودجه بخشی از سازمانهای مختلف برمبنای عملکرد آنها اختصاص می یابد.
ترکی بیان کرد: با توجه اینکه در سال آینده بودجه برخی سازمان ها براساس عملکرد اختصاص مییابد امیدواریم که سازمانهایی مانند دامپزشکی، شرایط بهتری از بابت بودجه داشته باشند و بودجه سازمان دامپزشکی برای سال آیند به سطح قابل قبول می رسد.
در ادامه این مراسم رفیعی پور رئیس جدید سازمان دامپزشکی کشور اظهار کرد: در 90 سال گذشته فعالان بخش دامپزشکی کشور از جانشان هزینه کردند اما آنها همیشه مظلوم واقع شدند. باید قدر کسانی که جانشان را در این راه دادند بدانیم.
رفیعی پور با اشاره به موضوع برنامه درباره نقش آزمایشگاه های دامپزشکی گفت: نتایج پایشهایی که توسط ما انجام می شود باید در آزمایشگاه ها مورد تایید قرار گیرد تا خروجی لازم را داشته باشند.
رئیس سازمان دامپزشکی کشور ادامه داد: شرایط اعتباری سازمان دامپزشکی کشور با مسئولیتهای آن هماهنگی ندارد که این امر به دلیل فوندانسیون ریزی بد در سالهای گذشته در حوزه دامپزشکی است.
وی تصریح کرد: هر زمان در حوزه امنیت غذایی و بهداشت وارد می شویم همه توقع دارند که تشخیص و اقدام به موقع انجام شود که برای تحقق این امر نیاز به آزمایشگاه های دامپزشکی و در عین حال تامین به موقع اعتبارت دارید.
رفیعی پور افزود: برای صادرات محصولات پروتئینی آزمایشگاه ها نقش پررنگی دارند و به واسطه این خدمات امکان صادرات پیدا میکنیم.
وی گفت: در حال رایزنی با سازمان برنامه و بودجه هستیم که سطح اعتباری سازمان دامپزشکی کشور به حدی قابل قبول برسد که این امر باعث می شود کیفیت فعالیت ها و خدمات ما نیز افزایش یابد.
انتهای پیام/