ایازی با تاکید بر اقدامات سریع در کوتاه مدت برای بهبود شرایط بهداشتی در اردوگاه پناهندگان، گفت: برای کمکهای بهداشت محیطی در منطقه نیز با توجه به شرایط آب و فاضلاب آماده همکاری هستیم.
معاون اجتماعی وزیر بهداشت در این دیدار با اشاره به این که مقرر شده است از ۵۰ دانشجوی رشتههای پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی ایرانی مشغول به تحصیل در داکا، برای کمک به رانده شدگان روهینگیا استفاده شود، گفت: مقرر شد نمایندهای از سوی وزارت بهداشت بنگلادش جهت هماهنگی و پیگیری موضوعات معرفی شود و وزرای بهداشت دو کشور ایران و بنگلادش، ادامه مذاکرات و پی گیریها را داشته باشند.
وزیر بهداشت بنگلادش نیز در این دیدار ضمن قدردانی از اقدامات و کمکهای جمهوری اسلامی ایران به آوارگان روهینگیا، خواستار پیگیری و محکومیت دولت میانمار در محافل بین المللی و بازگشت آوارگان این کشور به کشورشان شد.
وزیر بهداشت بنگلادش ضمن حمایت از اقدامات بهداشتی و درمانی ایران، نماینده خود را جهت هماهنگی و تخصیص زمین برای راه اندازی بیمارستان صحرایی و درمانگاه معرفی کرد.
همچنین در این دیدار مقرر شد: در ایران با محوریت جمعیت هلال احمر، ستاد پشتیبانی از مسلمانان روهینگیا راه اندازی شود و مدیریت و سازماندهی کمکها در منطقه به عهده جمعیت هلال احمر باشد.
انتهای پیام/