پیاده روی اربعین حسینی چند سالی است که با استقبال پر شور مردم روبه رو شده است و هر ساله بر جمعیت زوار کربلا افزوده می شود.
حال یکی از ابهامات زائران هزینه تمام شده سفر به کربلا است که در ادامه به بررسی آن می پردازیم.
هزینه سفر به کربلا برای زائران ایرانی به این موضوع بستگی دارد که از کدام شهر یا شهرستان تصمیم دارند که سفر کنند. برای نمونه اگر قرار باشد که از تهران و از طریق زمینی و با اتوبوس تا مرز مهران، شلمچه، چذابه و خسروی سفر کنند، باید به نسبت درجه بندی اتوبوسهای مسافربری کرایه را بپردازند.
حال با توجه به 2 برابر شدن نرخ کرایه اتوبوسها برای این ایام، تقریبا میزان کرایه برای یک مسیر رفت یا برگشت برای هر نفر 110 هزار تومان است.
جعفر پور مدیرکل دفتر حملونقل عمومی و ترافیک شهری سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور در همین رابطه به خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ گفت: پس از انتقال زائران به مرزها، زوار باید برای استفاده از اتوبوس از پارکینگ تا مرز مورد نظر، هزینه یک هزار تومانی بپردازند و اگر قصد داشته باشند که از مرز عراق تا شهرهای بزرگ این کشور با پای پیاده سفر کنند، عملا هزینهای روی دوش زوار وجود ندارد، همچنین اگر زائران قصد سفر با اتوبوس را به شهرهای بزرگ عراق دارند، باید 5 هزار تومان کرایه پرداخت کنند.
حال اگر زائری قصد سفر هوایی به کربلا را دارد، باید آگاه باشد که به طور مستقیم پروازی به کربلا انجام نمیشود و باید زائران ابتدا به نجف بروند و از آنجا با اتوبوس به کربلا سفر کنند.
نرخ بلیت هواپیما برای تهران-نجف- تهران، تهران-بغداد- تهران یک میلیون و 200 هزار تومان و مشهد- نجف- مشهد، مشهد- بغداد- مشهد یک میلیون و 500 هزار تومان و بلیت یکسره از مبدا تهران 600 هزار تومان و یکسره مشهد به دو مقصد نجف و بغداد، 750 هزار تومان تعیین شده است.
در این میان عدهای از هموطنان که به دنبال عزیمت به شهر کربلا از طریق حمل و نقل ریلی هستند و در همین راستا امکان جابه جایی مسافران به کربلا از طریق قطار برای روزهای 4، 6، 8، 10 و 12 آبان ماه از شهر قم به سمت کربلا پیش بینی شده است. کرایه مسیر رفت و یا برگشت با قطار برای هر نفر 190 هزار تومان است.
انتهای پیام/