به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از آبادان ؛ علیرضا آموزنده رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان با اشاره به اینکه موضوع خرید دو فروند کشتی از جمله مفاد تفاهمنامه همکاری دو جانبه میان وزارت بهداشت و سازمان منطقه آزاد اروند است، گفت: پیشتر این تجهیزات در منطقه نبود و ما در حال طی مراحل خرید و ورود آنها به منطقه ایم که با انجام این کار ارائه خدمات به نقاط حاشیه ای و دریانوردان بهتر و گسترده تر می شود.
وی افزود: ظرف دو ماه آینده۱۰ دستگاه آمبولانس آی. سی. یو و ان. آی. سی. یو را به منطقه وارد می کنیم که این اتفاق برای نخستین بار در سطح کشور رخ می دهد، ورود این کشتی مجهز به بهترین امکانات نقطه عطفی برای منطقه و اقدامی بسیار اساسی و حائز اهمیت در حوزه خدمات درمانی است، این کار با همکاری سازمان منطقه آزاد اروند به انجام می رسد.
آموزنده گفت: به زودی قرارداد خرید و ورود هلی کوپتر اورژانس را نیز با رعایت استانداردسازی های وزارت بهداشت و نکات قابل تائید تیم کارشناسی منعقد می کنیم که اگر چنین شود نیازی به استقرار بسیاری از پزشکان در مناطق دورتر نداریم.
رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان افزود: باید بکوشیم تا از امکانات پیشرفته با قیمت تمام شده کمتر و کیفیت بالاتراستفاده کنیم چرا که اقتصاد سلامت ما را به انجام این کار وامی دارد.
آموزنده با اشاره به انجام مذاکرات با سرمایه گذاران خارجی در طی دو روز اخیر افزود: در صورت حمایت، همراهی و همکاری مسئولان شاهد سرمایه گذاری خارجی ها در منطقه خواهیم بود، به طور حتم با جذب سرمایه گذاران خارجی می توانیم انتظارات مردم عزیز و مظلوم منطقه را پاسخ دهیم.
رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان در خصوص امکان افزایش تجهیزات بیمارستان اروندکنار گفت: ما قائل به یک سطح بندی خدمات هستیم و خدمات بر مبنای جمعیتی ارائه می شوند، در خصوص خدمات اولیه که نجات جان بیمار را تضمین کند اکنون در بیمارستان اروندکنار حتی قدری بیشتر وجود دارد اما از آنجایی که بایستی هزینه کردها تعریف و توجیه اقتصادی داشته باشند لذا افزایش خدمات در این بیمارستان در زمان حاضر الزامی نیست و تعریفی ندارد.
آموزنده ضمن اشاره به تلاش در جهت تقویت اورژانس جاده ای در منطقه افزود: مطالبات مردم حق است اما ما بابستی کانونهای خدمات رسانمان را بر اساس تجهیزاتمان تعریف کنیم.
انتهای پیام/د