بر اساس تحقیقات دیجیاتو، این پیشنهاد از سوی «افشین اکبری حداد»، رییس اتحادیه دستگاههای مخابراتی مشهد در «نشست هماندیشی اجرای طرح رجیستری تلفن همراه» ارائه شده و مشخص نیست که به شکل قطعی با آن موافقت شود.
در اینباره «حمید کریمی»، مدیر روابط عمومی ستاد مبارزه با قاچاق کالا، میگوید: «پیامکها احتمالاً پس از اجرای طرح و برای 5 تا 10 درصد تلفنهای همرایی که داخل طرح رجیستری قرار میگیرند ارسال میشود.»
از سوی دیگر «فرید خلیلی»، نایب رییس اتحادیه دستگاههای مخابراتی و ارتباطی تهران، در گفتگو با دیجیاتو ضمن تاکید بر لزوم بررسی بیشتر پیشنهادات مطرح شده، نظرات جدید و جالبی را درباره طرح رجیستری مطرح کرد:
«این طرح از نظر من تنها راه نجات بازار موبایل و برداشتن نام قاچاقچی از روی کاسبان این صنف است. واردکنندگان اگر اعتماد کامل به اجرایی شدن آن داشته باشند، به نهایی شدن موفق آن کمک شایانی میکنند. آنگونه که به ما اعلام شده تا اوایل دیماه فاز اول این طرح اجرایی شده که تنها بر روی دو الی سه موبایل هوشمند در بازار انجام خواهد شد. من پیشنهاد اعمال آزمایشی طرح بر روی موبایلهای کمفروشتر را ارایه کردهام که امیدوارم با آن موافقت شود، چرا که باید به آهستگی وارد طرح رجیستری شد تا فروشندگان با آن همراهی کنند.»
این طرح تنها راه نجات بازار موبایل در آینده خواهد بود
خلیلی با تشبیه کردن طرح رجیستری به ساختن یک ساختمان جدید در مجاورت ساختمانی قدیمی ادامه داد: «بالاخره با ساختن هر عنوان تازه، آسیبهایی جزیی به قدیمیترها وارد میشود. طرح رجیستری هم شاید بسیار اندک برای مغازهداران و واردکنندگانی که با سیستم پیشین کار میکردند تاثیر بگذارد ولی لازمه آینده جوانان ایران اجرایی شدن این طرح است. ما باید این آسیب را به جان بخریم تا بتوانیم راه سالم و درست را برای آیندگان و بازار بزرگ موبایل بسازیم.»
اجرایی شدن طرح رجیستری در 28 مهر ماه طبق گفته همه افراد این حوزه قطعی است و مشکلات و مسائلی که در جلسات مطرح میشود را تا زمان اجرایی شدن نهایی آن نمیتوان جدی تلقی کرد.
انتهای پیام/
اینجوری ک قراره اجرا بشه تکلیف اونی ک نمیتونه فروشنده گوشیشو پیدا کنی چی میشه
فرض کنید شخصی جنوب کشور کار میکنه و ی گوشی ا نجا خریده و در حال حاضر در شمال کشور ساکن میباشد.....