وی ایجاد حس امنیت روانی در جامعه را از وظایف رسانهها دانست و تاکید کرد: با افزایش فعالیت فضاهای مجازی و شبکههای اجتماعی، برای مخلان نظم و امنیت عمومی و شایعه سازان و شایعه پراکنان و برخی گروههای معاند بسترهای لازم فراهم شده که برای مقابله با آنها نیاز به مشارکت بیشتر رسانهها و خبرنگاران است.
رئیس پلیس استان بوشهر رسانهها و خبرنگاران را بازوان توانمند پلیس در برقراری امنیت جامعه دانست و خاطرنشان کرد: رسانهها به عنوان بازوان توانمند پلیس در برقراری امنیت جامعه و به ویژه در فضای مجازی شناخته میشوند و باید این مورد به طور جدی مدنظر قرار گیرد.
فرمانده انتظامی استان بوشهر با اشاره به هجمه و جریان سازیهای دروغین رسانههای بیگانه علیه انقلاب، کشور و مسئولان نظام،گفت: ما باید قبل از هر اقدامی از سوی رسانههای معاند برای آسیب زدن به مجموعه نظام، با روشنگری و بصیرت دهی به موقع به مردم، بتوانیم جلوی این جوسازیها و دروغهای بزرگ را بگیریم.
وی وجود امنیت را یکی از اساسیترین و ارزشمندترین نیاز هر جامعه و انسانی عنوان کرد و افزود: اگر امنیت نباشد جامعه دچار هرج و مرج میشود و هیچ پیشرفتی در حوزههای مختلف اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و غیره ایجاد نمیشود.
سردار واعظی با بیان اینکه برقراری امنیت همیشه مورد تاکید مقام معظم رهبری است، گفت: نیروی انتظامی با همکاری مردم و اقشار مختلف وظیفه تامین امنیت پایدار را در جامعه بر عهده دارد اما قدرت انکارناپذیر رسانهها در اصلاح رفتارهای اجتماعی مردم مسئلهای است که بر روی آن تاکید میشود وگسترش همکاریهای رسانهای در این خصوص امری مهم است.
رئیس پلیس استان بوشهر، مهمترین انتظار پلیس از رسانهها را اطلاع رسانی دقیق و انتشار صحیح و روشن وقایع و رویدادها دانست و تصریح کرد: انعکاس هشدارها و توصیههای پلیسی و آگاه سازی مردم در حوزههای مختلف فرهنگی و اجتماعی از رسالتهای مهم خبرنگاران در راستای ماموریتهای نیروی انتظامی است.
وی، خواهان همکاری گسترده و روزافزون رسانههای متعهد، ارزشی و تاثیرگذار در عرصه ماموریتهای پلیس شد و گفت:در راستای مقابله با ناهنجاریها و تخلفات و دفاع از ارزشهای اسلامی، ماموریتهای نیروی انتظامی استان بوشهر با روحیه انقلابی انجام میشود.
انتهای پیام /پ