وى ادامه داد: برخى بيماران مبتلا به سردرد كه به ما مراجعه مى كنند از دردهاى گردنى نيز شكايت مى كنند، ريشه سردرد، تحريك قسمت هاى حساس به درد در ناحيه مفاصل گردن و مهره هاست كه با درمان و بررسى عارضه گردنى اين سردردها كاهش پيدا مى كند.
پاكنژاد، آرتروز را يكى از عوامل مهم در بروز سردردهاىی با منشا گردنى عنوان كرد و گفت: بسيارى از مبتلايان به آرتروز گردن از سردرد شكايت مى كنند زيرا در بسيارى موارد گردن فرد در فشار قرار مى گيرد و سردرد به دنبال آن بروز مى كند.
وى با اشاره به شيوع سردردهاىی با منشا گردنى با استفاده از تلفن همراه و رايانه افزود: با مدرن شدن زندگى و استفاده از تجهيزات الكترونيكى مانند تلفن همراه و رايانه سردردهاىی با منشا گردنى افزايش پيدا كرده است .
مديرگروه گروه مغز و اعصاب دانشگاه علوم پزشكى البرز تصريح كرد: برخى گروه هاى شغلى و افرادى كه در دوران تحصيل به سر مى برند بيشتر به سردردهایى با منشا گردنى مبتلا مى شوند.
عضو هيئت مديره انجمن سردرد ايران گفت: دانش آموزان كنكورى، دانشجويان، خبرنگاران ، نويسندگان ، رانندگان و افراد در برخى شغل هاى فنى كه دائم بايد خم شوند و از گردن خود بيش از حد استفاده مى كنند و درست پيش ميز كار يا رايانه نمى نشينند گرفتار سردردهاى با منشا گردنى مى شوند.
وى به درمان سردرهاى گردنى اشاره كرد و افزود: درمان هاى غير دارويى راهی براى تسكين و پيشگيرى از بروز سردرد در اين موارد محسوب مى شود، در اين روش سبک زندگى و نوع نشستن فرد بايد اصلاح شود و از صندلى ارگونوميک و ميز با ارتفاع مناسب استفاده كرد.
پاكنژاد ادامه داد: فيزيوتراپى نيز با تقويت عضلات گردن يك روش درمانى براى بهبود سردردهاىی با منشا گردنى محسوب مى شود زيرا فشار را از روى گردن بر مى دارد و به دنبال آن فرد كمتر دچار سردرد مى شود.
انتهای پیام/