گفته میشود علی لهراسبی و رضا صادقی ترانه «سوغاتی» از اردلان سرفراز را خوانده و منتشر کرده بودند. رضا صادقی در یادداشتی عنوان کرده بود، این اثر را به شکل زمزمهوار و دلی خواندم و مثل قطعات خاطرهانگیز دیگر در کانال تلگرامم قرار دادم و به اشتباه برخی سایتهای پخش آثار موسیقایی این قطعه را اثر جدید من معرفی و پخش کردند. رضا صادقی در پایان این یادداشت از اردلان سرفراز عذرخواهی کرده بود.
همچنین، قطعه «برخیز» با صدای سینا سرلک که به عنوان یکی از قطعات سریال پربیننده «شهرزاد» منتشر شده بود، سروده اردلان سرفراز است و سالها پیش در کتاب «از ریشه تا همیشه» این ترانه سرا، با مجوز رسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در ایران به چاپ رسیده است.
در پی این موضوع و با شکایت این ترانه سرا شنیده شده، این پرونده در دادگاه فرهنگ و رسانه بررسی و منجر به صدور کیفرخواست شده و سپس به شعبه ۱۰۶۰ دادگاه کارکنان دولت ارجاع و نهایتاً رای صادر شده خبر از محکومیت این سه خواننده داشته است.
البته، مریم رفایی مشاور رسانهای سینا سرلک در گفتگو با خبرنگار حوزه موسیقی گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ گفت: این حکم هنوز قطعی نشده و تا 15 روز دیگر نتیجه نهایی مشخص میشود.
وی تاکید کرد: از هر رسانهای که در این باره اخبار کذب و شایعات دروغین منتشر کند، شکایت میکنیم.
شایان ذکر است؛ در رأی دادگاه آمده است:
در خصوص اتهام آقایان۱- رضا صادقی، سینا سرلک و علی لهراسبی مبنی بر مشارکت در سرقت ادبی حسب شکایت آقای اردلان سرفراز بدین شرح که مشتکی عنهم ترانه ای به نام سوغاتی و غزلی با عنوان محتاج را که توسط شاکی پرونده سروده شده است را بدون کسب اجازه از ایشان اجرا و پخش کرده و در فضای مجازی عرضه نموده اند. علیهذا دادگاه با عنایت به شکایت شاکی خصوصی آقای اردلان سرفراز با وکالت آقای صالح دادگر، ملاحظه مستندات و ابرازی شاکی، نظریه کارشناس رسمی دادگستری که بلحاظ عدم حضور متهمین مصون از ایراد و اعتراض باقی مانده است و عدم حضور متهمین علیرغم احضار و دعوی از طریق نشر آگهی و همچنین امعان نظر به مفاد کیفرخواست صادره بزه انتسابی را محرز و مسلم دانسته و مستندا به ماده ۲۳ قانون حمایت از حقوق مولفان، مصنفان و هنرمندان مصوب ۱۳۴۸ حکم به محکومیت هر یک از متهمین به تحمل ۲ سال حبس تعزیزی صادر و اعلام می گردد. رای صادره حسب مدلول مواد ۳۷۴ و ۳۷۵ قانون آئین دادرسی کیفری غیابی و ظرف مهلت قانونی بیست روز پس از تاریخ ابلاغ قابل واخواهی در همین دادگاه و سپس ظرف مهلت قانونی بیست روز پس از تاریخ ابلاغ قابل تجدیدنظر خواهی در محاکم تجدید نظر استان تهران می باشد.
انتهای پیام/
چجوری این ترانه سرا غزل استاد ابتهاج رو برای خودش می دونه، و کوچکترین احترامی به استاد غزل: هوشنگ ابتهاج نمی کنه عجیبه.
چجوری این ترانه سرا غزل استاد ابتهاج رو برای خودش می دونه، و کوچکترین احترامی به استاد غزل: هوشنگ ابتهاج نمی کنه عجیبه.
چجوری این ترانه سرا غزل استاد ابتهاج رو برای خودش می دونه، و کوچکترین احترامی به استاد غزل: هوشنگ ابتهاج نمی کنه عجیبه.
اگه برای خوندن یک ترانه 2 سال حبس تعزیری صادر میکنن
واسه حرام خوری برخی از بیت المال چقدر باید صادر کنن