سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه پاناکوتای خرما

طرز تهیه یک دسر بسیار خوشمزه و متفاوت که قطعا ارزش درست کردن دارد را مشاهده نمایید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،طرز تهیه یک دسر بسیار خوشمزه و متفاوت که قطعا ارزش درست کردن دارد را مشاهده نمایید.

مواد لازم

خرما 17 عدد
شیر 300 میلی‌لیتر (یک و یک‌چهارم پیمانه)
عسل 2 قاشق سوپخوری
پودر کاکائو 2 قاشق سوپخوری
شکلات تلخ (خرد کرده) 70 گرم
خامه صبحانه 200 گرم
پودر ژلاتین 1 قاشق سوپخوری
وانیلین یک‌چهارم قاشق چایخوری
خامه فرم گرفته برای تزئین به میزان لازم


مراحل تهیه:

1.هسته خرماها را درآورید و خرما را همراه با نیمی از شیر، عسل و ‌پودر کاکائو، در پارچ دستگاه مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید.

2.آن‌گاه این مخلوط را صاف کنید. سپس باقیمانده شیر، شکلات و خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

3.حالا ژلاتین را رویش بپاشید و هم بزنید تا ژلاتین کاملا حل شود. ولی مراقب باشید که مایه نجوشد! اکنون وانیلین را به آن بیفزائید و بعد مایه صاف کرده خرما را افزوده و مخلوط کنید.

4.اینک پاناکتای خرما را در 12 قالب‌ به گنجایش 60 میلی‌لیتر بریزید و دست‌کم 4 ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود. آن‌گاه پاناکتا را با خامه فرم گرفته بیارائید.

منبه:وبسایت شور و شیرین

انتهای پیام/

طرز تهیه یک دسر خوشمزه با طعم خرما

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.