وی خاطرنشان کرد: شناسائی مرکز ثقل تهدیدات و رتبه آن برای کاهش آسیب ها ناشی از تهدیدات بسیار مهم است.
معاون پدافند غیر عامل وزارت کشور در ادامه با اعلام اینکه ۷۰ درصد عملیات اداری و دولتی در فضای سابیری انجام می شود گفت: الگوی مکاتبات سنتی به مکاتبات سایبری تغییر پیدا کرده است.
مولوی افزود: چهره وماهیت تهدیدات تغییر کرده و ترکیبی شده و تهدیدات از حالت تک گزینه ای خارج وجنس سخت ونرم آن بهم آمیخته است.
وی ادامه داد: جهت مسیر تهدیدات بیشتر به سمت زیرساخت ها و مردم و افکار عمومی میل کرده است.
مولوی اظهار داشت:آسیب پذیری در زیرساخت ها وجود دارد وباید همه زیرساخت ها کالبدی با ملاحظا ت امنیتی و پدافندی ساخته و یا تجهیز شوند.
وی گفت: پدافند غیرعامل مکمل بخش دفاعی است در کاهش آسیب پذیری بخش دفاعی ونظامی مؤثر است چرا که ارزان ترین روش دفاع پدافند غیر عامل است.
معاون پدافند غیر عامل وزارت کشوردر عین حال گفت: تمام طرحهای در دست اجرا باید پیوست پدافندی غیرعامل داشته باشد تا آسیب پذیری طرحها و استحکامات در شرایط وقوع حوادث طبیعی وغیر طبیعی به حداقل ممکن کاهش یابد.
وی در ادامه همچنین افزود: میزان مصرف در حوزه فضای سایبری در ایران با کل مصرف اروپا برابری می کند.
مولوی خاطرنشان کرد: دو سوم فضای سایبری در کشور مبادلات خارجی است و ۲۴ میلیون گیم نت بازیهای رایانه ای در فضای سابیری وجود دارد که ۹۵ درصد آن تولید خارج است.
الهی تبار، معاون سیاسی امنیتی استاندار همدان هم گفت: با ارائه آموزش و فرهنگ سازی در بین مردم شناخت مردم از پدافند غیر عامل از۳۰ درصد به ۷۰ درصد افزایش یافته است.
وی افزود: پدافند غیر عامل در حوزه های فضای سایبری و زیستی به ویژه مواد غذائی بسیار مهم و اولویت دار است.
صوفی، مدیرکل پدافند غیر عامل استانداری همدان هم گفت: ۲۰۱ مرکز ثقل حساس و مهم در استان رتبه بندی شده و تهمیدات لازم برای مقابله با تهدیدات وحوادث پیرامون این مراکز پیش بینی شده است.
انتهای پیام/ ش