به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، سعید خطی عضو هیئت مدیره تعاونی سورتینگ داران مازندران بهترین زمان برداشت پرتقال را ۱۵ آبان به بعد اعلام کرد و گفت: استفاده از سورتینگ و صنعت بسته بندی با رنگ آمیزی صحیح محصول مرکبات از راهکارهای اصولی و رایج سایر کشورهای برخوردار برای حفظ سلامت و ماندگاری میوهها است.
وی حمل و خروج مرکبات بصورت فلهای به خارج از مازندران بدون بهره گیری از صنعت سورتینگ و بسته بندی، پائین بودن کیفیت محصول، قیمت گذاری غیرکارشناسی سودجویان و کم شدن میل بازار در خرید را از مشکلات زمان برداشت و عرضه مرکبات برشمرد.
عضو هیئت مدیره تعاونی سورتینگ داران مازندران گفت: توجه و اعمال مدیریت صحیح و نقش نظارتی دستگاههای مسئول مانند سازمانهای جهاد کشاورزی و صنعت و معدن و تجارت در باره این موضوع، مهم و ضروری است.
خطی افزود:هرگونه اقدام غیرکارشناسی مانند برداشت زود هنگام پرتقال و رنگ آوری آن به علت نداشتن قند لازم و رنگ مناسب را به ضرر باغداران، فروشندگان و مصرف کنندگان دانست.
وی گفت: در مازندران ۵۰۰ واحد سورتینگ و بسته بندی وجود دارد که بیشتر آنها به صورت سنتی و بدون مجوز فعالیت میکنند.
مازندران با دارا بودن بیش از ۱۷۰ هزار هکتار باغ مرکبات، بیش از ۵۰ درصد مرکبات کشور را تولید و به بازار مصرف عرضه میکند.
انتهای پیام/آ