وی خاطرنشان کرد: 10 درصد اشتغالی که در سال جاری باید در استان کرمان ایجاد شود از محل طرح کارورزی برای فارغ التحصیلان دانشگاهی است.
وی خاطرنشان کرد: عدم ابلاغ به موقع اعتبارات در 6 ماه اول امسال موجب کندی روند ایجاد اشتغال شده بود که درنیمه دوم این کمبودها مشخص شده و سهمیه هر شهرستان به آن ابلاغ شده است.
وی با تاکید بر اینکه امسال ملاک ارزیابی مدیران و فرمانداران موضوع اشتغال خواهد بود، گفت: در کنار فرمانداریها باید یک تیم مشاوره قوی نیز به کار گرفته شود و دانشگاه ها نیز درگیر کار شوند.
میرزایی ادامه داد: پیش بینی می شود که تا پایان سال جاری منابع بسیار زیادی به سمت استان سرازیر شود و اگر از هم اکنون برنامه ریزی نداشته باشیم دچار مشکل خواهیم شد.
وی تاکید کرد: فرماندار در هر شهرستان محور اصلی کار در حوزه اشتغال قرار گرفته و برنامه زمان بندی نیز تدوین شده است.
مدیرکل فنی و حرفه ای استان کرمان گفت: در سال جاری سهمیه سه هزار و 240 نفری برای استان در اجرای طرح کاج (کارانه اشتغال جوانان) تعیین شده است.
محمدرضا جهانگیری افزود: بر اساس تجربه های جهانی و کشوری 70 درصد افرادی که به عنوان کارورز در دستگاه ها طرح کارورزی را می گذارند، در این کارگاه ها مشغول به کار می شوند.
وی بیان کرد: تاکنون 11 هزار نفر در طرح کارورزی استان کرمان ثبت نام کرده اند و 588 واحد پذیرنده نیز در این زمینه اعلام آمادگی کرده اند که باید تعداد واحدهای پذیرنده افزایش یابد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمان نیز گفت: کیفی سازی کاریابی ها یکی از اهداف این اداره کل است تا این کاریابی ها به جایگاه اصلی خود دست یابند.
رضا اسماعیلی افزود: طرح ملی روستا تعاون نیز به منظور فعال تر کردن روستائیان و عشایر در تولید و اشتغال در استان کرمان اجرائی شده است.
در این نشست گزارشی از اقدامات و فعالیت های شرکت های کاریابی ارائه شد و مورد بررسی قرار گرفت.
از آنجا که در قالب طرحهای اقتصاد مقاومتی 23معین اقتصادی در این استان فعالیت خود را آغاز کرده اند پیش بینی می شود که تا پایان امسال فرصت های جدید شغلی زیادی در استان خلق شود.
انتهای پیام/س