به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج؛ سرهنگ اسفندیار تباشیر با گرامیداشت هفته نیروی انتظامی و آغاز سال تحصیلی جدید اظهار کرد: براساس آمار دستگاه های تردد شمار اداره حمل و نقل جاده ای استان در شش ماه نخست سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل تردد در جاده های ارتباطی استان 12 درصد افرایش داشته است.
وی بیان کرد: با توجه به اینکه از استان کهگیلویه و بویراحمد به عنوان کریدور شمال به جنوب و شرق به غرب یاد می شود هم اینک و پس از فصل تابستان آرامش نسبی در جاده های این استان وجود دارد و تردد خودروهای سنگین نیز برقرار است.
تباشیر ابراز داشت: تعداد 15 دستگاه دوربین کنترل تخلف سرعت لحظه ای و متوسط تردد وسایط نقلیه را در جاده های ارتباطی استان ثبت می کنند و تا قبل از این تخلفات رانندگی در مرکز ثبت می شد.
وی گفت:به مناسبت هفته نیروی انتظامی و تا چند روز اینده با بهره برداری از سامانه ثبت تخلفات رانندگی، تخلفات رانندگان در استان ثبت و اعمال قانون خواهند شد.
فرمانده پلیس راه کهگیلویه و بویراحمد افزود: عرض جاده های استان نسبت به قبل بیشتر شده و این تعریض باعث افزایش سرعت عملکردی رانندگان و خودرها می شود که نیاز است رانندگان احتیاط بیشتری کنند.
تباشیر عنوان کرد: در سطح جاده ها و مسیر روستاهای استان در شش ماه نخست سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل 20 درصد افزایش برخورد خودرو با عابران پیاده را داشتیم و این امر یک خطر برای عابران پیاده و رانندگان است.
وی ابراز داشت: با توجه به فرارسیدن فصل مهر و آغاز سال تحصیلی اداره کل حمل و نقل جاده ای استان اقدامات خوبی را در زمینه ایمن سازی، خط کشی و نصب علایم راهنمایی جلوی مدارس انجام داده است اما چنانچه رانندگان به این موارد بی توجه باشند اتفاقات ناگواری رخ خواهد داد.
تباشیر تصریح کرد: تدبیر سردار فرماندهی انتظامی کهگیلویه و بویراحمد این است که نیروی انتظامی و پلیس راه در حوزه کارهای فرهنگی و آموزشی بیشتر فعالیت کند تا برخی فرهنگ های ناصحیح در این حوزه اصلاح شود زیرا پنج تا 20 سال طول می کشد تا یک رفتار به فرهنگ تبدیل شود و وقتی نهادینه شد وقت زیادی برای اصلاح آن باید صرف شود.
فرمانده پلیس راه کهگیلویه و بویراحمد گفت: در بحث مسائل ترافیکی، پلیس راهنمایی و رانندگی در دو حوزه نرم و سخت فعالیت می کند که حوزه نرم شامل تیزرهای تبلیغاتی ، حضور کارشناسان پلیس در مدارس و مهد کودک هاست و در حوزه سخت نیز جریمه و نمره منفی در گواهینامه شخص متخلف بوده تا فرهنگ نادرست رانندگان به فرهنگ صحیح ترافیکی تبدیل شود.
وی اظهار کرد: از بخش پاتاوه تا یاسوج جاده ها چهار خطه شده اند و امیدواریم باقی جاده ها و ادامه این مسیر نیز با تلاش مسئولان استان انجام و علاوه بر تعریض جاده ها، پیچ های خطرناک و خاکریزهایی که مانع دید رانندگان است برداشته شود.
تباشیر عنوان کرد: سرعت گیرهایی که توسط برخی افراد در سطح جاده های استان بویژه جاده دهدشت به بهبهان و گچساران به بهبهان ایجاد می شود اگر بدون اخذ مجوز از مراجع قانونی باشد خلاف است و چنانچه منجر به حادثه شود و کارشناس راهنمایی تشخصی دهد که این دست انداز و سرعت گیرها نقش داشته قطعا افراد متخلف مقصر شناخته می شوند و با آنها برابر قانون برخورد خواهد شد.
وی به راه اندازی پلیس راه روستایی در استان کهگیلویه و بویراحمد اشاره کرد و گفت: تیم عملیاتی که در اختیار پلیس راه روستایی است جاده های ارتباطی روستایی که جزو راه های اصلی محسوب نمی شود و مغفول مانده بود و برخی رانندگان نیز در این جاده ها تخلف مرتکب می شوند توسط این تیم عملیاتی رصد و رانندگان خاطی اعمال قانون می شوند.
فرمانده پلیس راه کهگیلویه و بویراحمد گفت: براساس آمار تصادفاتی که تاکنون در استان رخ داده است بیش از 80 درصد فوت شدگان تصادفات رانندگی بومی استان هستند.
وی افزود: 90 درصد برخورد خودروهایی که در جاده های استان میان افراد بومی استان و افراد غیر بومی رخ می دهد مردم استان مقصر هستند که نیاز است بیشتر به قوانین راهنمایی و رانندگی احترام بگذارند و فرهنگ صحیح رانندگی را در جامعه نهادینه کنند.
انتهای پیام/غ