وی با بیان اینکه با عرضه زعفران به نرخ بالا، توقع از دست دادن بازارهای صادراتی دور از ذهن نیست، افزود: با افزایش تولید در واحد سطح و بالابردن کیفیت باید قیمت در بازار را مدیریت کرد تا بتوان به تولید و تجارت ادامه داد.
حسینی ادامه داد: تمامی مسوولان امر، تشکلها و تولیدکنندگان که نگران بازار طلای سرخ ایرانی هستند باید به واقعیت هایی نظیر قیمت تمام شده، نرخ منطقی عرضه و کیفیت توجه کنند و بر طبلگرانی محصول نکوبند، چراکه این امر به قیمت از دست دادن بازار تمام می شود.
عضو شورای ملی زعفران حداقل نرخ هر کیلو زعفران را 3 میلیون و 800 و حداکثر 5 میلیون و 100 هزارتومان اعلام کرد.
وی قیمت زعفران در بازار را پیش بینی کرد و گفت: تا عرضه زعفران نو، تقاضای چندانی در بازار داخلی و خارجی وجود ندارد ، با این وجود پیش بینی می شود که نرخ زعفران با روند کاهشی روبرو شود.
انتهای پیام/