سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سیدعباس صالحی مطرح کرد؛

محصولات قرآن کریم باید با نگاه جهانی تولید شود

وزیر ارشاد گفت: محصولات تبلیغی ترویجی داخلی باید با نگاه جهانی تولید شوند تا بتوانیم آنها را در حوزه بین‌المللی عرضه کنیم.

به گزارش حوزه قرآن و عترت گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از روابط عمومی معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی؛ چهل و سومین جلسه کمیسیون توسعه فعالیت‌های تبلیغی ترویجی قرآن کریم با حضور سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و معاونین او در سالن جلسات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی روز یکشنبه (١٦ مهر ماه) برگزار شد.


نقش فعالیت های قرآنی در جامعه

سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه در چند سال گذشته اقدامات خوبی در زمینه فعالیت‌های قرآنی انجام شده است، بیان داشت: بدون شک فعالیت‌ها در زمینه قرآنی تاثیرات مثبتی بر جامعه و ارتباط با سایر کشور‌های اسلامی خواهد داشت. همچنین توسعه فعالیت‌های قرآنی کشور نقش پررنگی در تنظیم رویکرد سایر کشور‌ها با ایران خواهد داشت.

سید عباس صالحی ضمن برشمردن اهمیت بهره‌مندی از ظرفیت قرآن کریم، تاکید کرد: طی دهه اخیر شاهد اتفاقات خوبی در زمینه ترویج فعالیت‌های قرآنی و ارتقا ظرفیت‌ها در رابطه با جهان اسلام بوده‌ایم.

وی در ادامه آثار و محصولات قرآنی ایران را از بهترین آثار تولیدشده در جهان اسلام دانست و افزود: کیفیت بالای آثار قرآنی نشان دهنده ظرفیت بالای کشور در زمینه تولید این آثار است.

صالحی در ادامه با بیان اینکه هنوز با عمل به قرآن فاصله داریم، عنوان کرد: اخیرا فعالیت‌های تاثیرگذاری در زمینه حفظ، تلاوت و ... قرآن کریم انجام شده است و اگر ارتباط‌مان را با قرآن عمیق‌تر کنیم شاهد سرعت بخشیدن به اجرای این سند خواهد بود.

وی اضافه کرد: تولید محصولات تبلیغی ترویجی داخلی باید با نگاه جهانی باشد تا بتوان در آن حوزه هم از آن‌ها استفاده شود و در تنظیم و بازنگری سند لازم است از صاحب نظران حوزه بین‌الملل نظرخواهی شود و همچنین فعالان قرآنی خارج از کشور نیز در این خصوص اظهار نظر نمایند.

در ابتدای این جلسه محمدمهدی عزیززاده دبیر کمیسیون تبلیغ و ترویج فعالیت‌های قرآنی ضمن اشاره به اینکه ١٠ کارگروه برای این کمیسیون تدوین شده است، بیان داشت: تا کنون اقدامات موثری در زمینه قرآن و حوزه تبلیغ و ترویج در فضای مجازی انجام شده است و در این راستا باید با جدیت و عظم زیادی فعالیت کنیم.

حجت‌الاسلام و المسلمین حمید محمدی دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی کشور نیز ضمن اشاره به اینکه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی یکی از وسیع‌ترین حوزه‌های کاری است، افزود: فرهنگ، هنر و رسانه همه متعلق به وزارت ارشاد است و زمانی که کمیسیون‌های وزارت ارشاد در این زمینه‌ها موفق و در چهارچوب مشخص عمل کنیم، شاهد نتایج بسیارخوبی در سطح جامعه خواهیم بود.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدرضا حشمتی معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تخصیص اعتبار لازم برای اجرای این سند را یکی از عوامل تاثیرگذار در راستای اجرای این سند در کوتاه مدت دانست و عنوان کرد: در سال‌های گذشته مقدار اعتباری که به این سند تعلق می‌گرفت کافی نبود که خوشبختانه در سال جاری اعتبار بهتری برای این امر در نظر گرفته شده است و پیش‌بینی می‌شود که این امر به اجرای این سند سرعت بخشد.

وی در ادامه با بیان اینکه کارگروه‌ها می‌بایست طبق بازه زمانی مشخص گزارشی از عملکرد خود ارائه دهند، گفت: بدون شک ارائه گزارشات موجب افزایش آگاهی نسبت به فعالیت‌ها و شرایط هر کارگروه‌ها و در نتیجه تسریع روند اجرای سند خواهد شد.
 
 
انتهای پیام/

آنچه در چهل و سومین جلسه کمیسیون تبلیغ و ترویج فعالیت‌های قرآنی گذشت

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.