به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان؛ سید موسی خادمی استاندار لرستان گفت: امیدواریم همانگونه که لرستان در سالهای گذشته جایگاه خوبی در زمینه اربعین داشته امسال نیز این رتبه را ارتقا دهد و مشارکت بیشتری داشته باشد.
وی با اشاره به اینکه اینگونه مراسم باید به سمت مردمی شدن برود، چون همین حالت سبب پایداری ان میشود، افزود: هرچند دولت دینی هستیم، اما شکی در این نیست که کسب رتبه ما نشان از علاقهمندی مردم به این امر است.
استاندار لرستان با تأکید بااینکه همه ظرفیتها را باید برای خدمت رسانی به زائران اربعین بهکارگیریم تا بار مردمی را بالا ببریم و نیازها را ارائه دهیم، عنوان کرد: مردم هر آنچه در توان دارند برای این کار ارائه دهند تا برای اربعین و بعدها نیز بتوان استفاده کرد بهویژه درزمینهٔ مواد فسادناپذیر یا کمکهای نقدی جمع شود.
وی بیان کرد: برای اینگونه کارها باید اطلاعرسانی به مردم انجام گیرد تا کمکهای مردمی جمعآوری شود تا اگر وسع مردم نرسید دولت کار را انجام دهد.
خادمی خاطرنشان کرد: این کار سه بخش عمده دارد، یک بخش تأمین غذا است که اگر به عنوان مثال ۲۰ هزار نفر تأمین غذا انجام میشود ۱۰ هزار نفر در موکبهای داخلی توسط اوقاف تأمین شود و در بخش داخل خاک عراق سعی شود با کمک نقدی مردم انجام شود تا در صورت کم بودن دستگاهها وارد عمل شوند.
وی تصریح کرد: در بخش تجهیزات نیز اداراتی که در این زمینه فعالیت دارند مانند نوسازی مدارس و آموزشوپرورش انجام دهند و برخی دستگاهها که با گروههای مختلف مردمی بهصورت منسجم سروکار دارند مانند صنعت و معدن و جهاد کشاورزی یا اداره کل راه و شهرسازی میتوانند با جامعه هدف خود صحبت کند که از منابع آنها استفاده کنند.
استاندار لرستان گفت: نیازها و نحوه تأمین نیازها به ریز مشخص و به دستگاهها اعلام شود و اگر دستگاهی احساس کرد غیرمنصفانه به او اعلامشده به ما اطلاع دهد تا اصلاح شود، اما بهتر است با استفاده از کارکنان، خیران و درنهایت بودجه دستگاه تأمین نیاز شود، اما بیشتر تأکید ما بر این است که مردمی باشد.
انتهای پیام/د