وی اضافه کرد: دانشگاه ها و موسسات یک درصد برتر دنیا از بین کلیه دانشگاه های دنیا و براساس کیفیت تحقیقات آنها انتخاب می شوند. این انتخاب بوسیله پایگاه ESI یا شاخص های اساسی علم مربوط به آی.اس.آی اعلام می شود. فهرست دانشگاه ها و موسسات تحقیقاتی برتر هر دو ماه یکبار روزآمد شده و همیشه براساس تغییر در جایگاه دانشگاه ها و موسسات تحقیقاتی وضعیت حاضر آنها اعلام می شود.
وی گفت: تعداد استنادهای دریافتی مقالات هر دانشگاه ها و موسسات تحقیقاتی ملاک انتخاب آنها در این پایگاه است. دانشگاه ها و موسسات تحقیقاتی برتر در ۲۲ حوزه موضوعی انتخاب و معرفی می شوند. این دانشگاه ها و موسسات می بایست از لحاظ استنادهای دریافتی در دسته یک درصد برتر قرار گرفته باشند.
دهقانی افزود: دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رشته موضوعی داروشناسی و سم شناسی در بین کشورهای اسلامی براساس تعداد مقالات برتر رتبه نخست را کسب کرده است یعنی این دانشگاه بیشترین تعداد مقالات برتر دنیا در بین کشورهای اسلامی در حوزه داورشناسی و سم شناسی را تولید کرده است. در همین حوزه این دانشگاه براساس تعداد مدارک رتبه ۷ کشورهای اسلامی و براساس تعداد استنادها رتبه ۴ کشورهای اسلامی را کسب کرده است که نشان از قدرت پژوهشگران این حوزه در دانشگاه علوم پزشکی مشهد دارد.
سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام گفت:در حوزه پزشکی بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران در بین کشورهای اسلامی براساس شاخص تعداد استنادها و مدارک تولید شده رتبه نخست را به خود اختصاص داده است. براساس تعداد مقالات برتر در همین حوزه موضوعی این دانشگاه رتبه چهارم کشورهای اسلامی را دارد.
وی افزود: دانشگاه علوم پزشکی تهران در حوزه ایمنی شناسی نیز از لحاظ تعداد مدارک رتبه اول کشورهای اسلامی و از لحاظ تعداد استنادهای دریافتی رتبه دوم را دارد. همچنین این دانشگاه براساس شاخص تعداد مقالات برتر نیز رتبه چهارم کشورهای اسلامی را کسب کرده است.
انتهای پیام/ش