قاسمی افزود: جمهوری اسلامی ایران بعنوان دولت امضاء کننده کنوانسیون سازمان ملل متحد در مقابله با جرائم سازمان یافته فراملی (پالرمو) تاکنون اقدامات اجرایی و قانونی گسترده ای در زمینه مقابله با پدیده شوم قاچاق انسان انجام داده که مورد تایید نهادهای مربوطه سازمان ملل متحد قرار گرفته و در گزارش های دفتر مقابله با مواد مخدر و جرائم سازمان ملل متحد نیز تایید و منعکس شده است.
وی خاطرنشان کرد:جمهوری اسلامی ایران معتقد است که در مقابله با پدیده جهانی قاچاق انسان به ویژه کودکان و زنان، ضرورت دارد به دلایل اساسی و ریشه ای قاچاق و استثمار انسان به ویژه مداخلات خارجی و درگیری های مسلحانه توجه کرد. بدیهی است سیاست های مداخله جویانه و بی ثبات کننده آمریکا به صورت جدی در سطح جهان بویژه در غرب آسیا و آفریقا زمینه گسترش شبکه های تبهکاری فراملی قاچاق انسان را فراهم کرده است.
سخنگوی وزارت امور خارجه در خصوص درخواست اخیر رئیس جمهور آمریکا از مدیران اجرایی صندوق بین المللی پول و بانک های توسعه چندجانبه برای عدم حمایت از ارائه تسهیلات به ایران نیز گفت: اینگونه اظهارات رئیس جمهور آمریکا از نقطه نظر حقوقی، حاکی از عدم اطلاع ایشان از روند کاری سازمان های بین المللی و دخالت آشکار در امور سازمان های بین المللی تلقی شده و به شخصیت حقوقی بین المللی مستقل آنها لطمه وارد می کند.
انتهای پیام/