رسول زاده از آرژانتین و پرو به عنوان دو بازار جدید صادراتی محصولات پتروشیمی در سال ۹۶ یاد کرد و گفت: امسال برخی از محصولات پلیمری به این دو کشور منطقه آمریکای جنوبی صادر شده است.
وی درباره اقتصادی بودن صادرات محصولات پتروشیمی ایران به کشورهای آمریکای جنوبی با توجه به بعد بالای مسافت، بیان کرد: صادرات این محصولات به کشورهای آمریکای جنوبی هزینه حمل بالایی ندارد بلکه مشکل زمان بالای حمل محصولات است.
رسول زاده با بیان این که استفاده از کشتیهایی که محصولاتی را به یکی از بنادر ایران منتقل میکنند یکی از راههای کاهش هزینه حمل است، افزود: یک کشتی که کالای خود از کشور مبدا در آمریکای جنوبی را در ایران تخلیه می کند برای کاهش هزینه در برگشت محمولههای پتروشیمی ایران را به مقصد یکی از کشورهای آمریکای جنوبی بارگیری و منتقل خواهد کرد.
وی با تاکید بر این که استفاده از این روش هزینههای انتقال و حمل دریایی محمولههای صادراتی پتروشیمی ایران به آمریکای جنوبی را کاهش میدهد، یادآور شد: بازاریابی و فروش محصولات پتروشیمی و پلیمری به کشورهای منطقه آمریکای جنوبی به عنوان یک سیاست کلان در دستور کار قرار دارد.
متنوع سازی بازارهای صادرات محصولات پتروشیمی یکی از سیاستهای کلان صنعت پتروشیمی ایران در دوران پسابرجام است و از این رو حضور در بازارهای نوظهوری همچون آمریکای جنوبی، اقیانوسیه و آفریقا در دستور کار شرکت های پتروشیمی ایران قرار گرفته است.
در راستای این سیاست کلان اخیرا صادرات برخی از محصولات پتروشیمی ایران به قاره اقیانوسیه آغاز شده و درطول چند سال گذشته هم چند محموله محصولات اوره ایران به کشورهای مختلف آمریکای جنوبی از جمله برزیل صادر شده است.
انتهای پیام/