وی با اشاره به این که این مسئله منجر شد در سالهای 92 و 93 بسیاری از این مربیان با سابقه به دلیل فقدان اعتبار لازم از گردونه تدریس حذف شوند، اظهار کرد: چگونه است که چنین شرط غیرمنصفانهای که علت آن سازمان فنی و حرفهای بوده است، دامن گیر کسانی شد که واجد شرایط لازم بودهاند.
محمودزاده با بیان این که تعداد این افراد در سطح کشور به هزار نفر میرسد، بیان داشت: این افراد کسانی هستند که حتی اجازه آزمون نیافته و یا آن که دعوت به مصاحبه نشدهاند در حالی که سازمان فنی و حرفهای متعهد به تبدیل وضعیت 4876 نفر از این عده میباشد.
نماینده مردم مهاباد افزود: مسئله دیگر آن است که این قانون در سال 91 تصویب شد و باید نهایتا پس از سه ماه آیین نامه آن ابلاغ میشد اما وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی دو سال و نیم بعد از تصویب این قانون در مجلس آن را ابلاغ کرد که این مسئله نشان دهنده مقاومت این وزارتخانه و سازمان فنی و حرفهای در برابر قانون مجلس است.
وی تصریح کرد: پنج سال از تصویب این قانون گذشته است و باید پاسخ داده شود که چرا در این بازه زمانی نتوانستیم قانون مجلس را اجرا کنیم و چطور فرصت نکردید در این زمان زیاد وضعیت استخدامی این افراد را تعیین تکلیف کنید.
محمودزاده گفت: متأسفانه بسیاری از افراد بیسابقه صرفا براساس رابطه و نزدیکی به برخی از مسئولان سازمان فنی و حرفهای استخدام شدهاند و جایگزین مربیان با سابقهای شدند که به ناحق این سازمان آنان را از گردونه کار خارج کرد.
انتهای پیام/