وی با بیان اینکه متأسفانه ما در 5 دهه گذشته برنامه جامع و سیستماتیکی برای بخش مهارتافزایی نیروهای خود نداشتهایم، گفت: ما در مورد فنیو حرفهای نیاز به فهم و درک بیشتر و برنامهریزی بهتر هستیم و رسیدن به رشد 8 درصد مستلزم آن است که ما به بهرهوری و مهارت اهمیت بیشتر دهیم.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه جای تأسف دارد که نسبت به دانش و مهارت فارغ التحصیلان و برنامه اشتغال آنان بسیار کم است، تصریح کرد: متأسفانه ما با پدیده ترک تحصیل در کشور مواجه هستیم که ما در اینجا به اهمیت آموزش غیررسمی و برنامه مهارتافزایی کشور و سازمان فنیوحرفهای بیش از پیش پی میبریم.
ربیعی با اشاره به اینکه آموزش در کشور ما رایگان است، بیان کرد: از بودجه کل آموزش ما کمتر از یکونیم درصد به سازمان فنیوحرفهای اختصاص دارد، در حالیکه دسترسی به نیروهای ماهر مسئله حیاتی امروز ماست و مستلزم سیاستگذاری جامع است.
وی با بیان اینکه ما باید مسیرهایی را که کشورهای تازه توسعه یافته برای بهبود وضع اشتغالشان طی کردهاند سرلوحه خود قرار دهیم، اظهار کرد: مبنای توسعه کشورهای شبیه ما که مسیر توسعه را طی میکنند این است که سازمان فنیوحرفهای خصوصیشان را به سامان رساندهاند و اگر ما نگران بیکاری و بهبود وضعیت اشتغال هستیم باید در این عرصه گام برداریم و در بودجه سال 97 حمایت ویژهای از این سازمان کنیم.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تأکید بر اینکه هیچ کوتاهی در مورد اجرای قانون از هیچکس پذیرفته نیست و ما ملزم به اجرای آن هستیم، متذکر شد: علت تأخیر در ابلاغ این آییننامه آن بود که فرایند تصویب آن در دولت به علت آنکه در آن برهه آییننامههای برنامه پنجم توسعه در اولویت دولت بود، طولانی شد، اما ما در موعد قانونی این آییننامه را تدوین کردیم.
ربیعی با اشاره به اینکه ما با استخدام تعداد زیادی از این افراد کار شاق و بزرگی انجام دادیم، تصریح کرد: ما برای حل مشکل استخدامی این افراد جلساتی با سازمان اداری و استخدامی کشور برگزار کردیم و طی فرایندی سختی بسیاری از این افراد در پستهای مربوط جذب شدند و تنها کسانی که موفق به قبولی در آزمون نشدند ماندهاند که ما بر اساس قانون باید وضعیت آنان را تعیین تکلیف کنیم.
انتهای پیام/