سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کافی شاپ در خانه؛

قوی‌ترین سلاح‌های گیاهی برای مبارزه با قاتل خاموش

نوشیدن دمنوش‌ها در فصل‌های پاییز و زمستان بسیار مفید است و نقش موثری در پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های مختلف دارند.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛ فشارخون بیماری است که از آن با نام قاتل خاموش یاد می‌کنند. متاسفانه امروزه با گسترش زندگی شهرنشینی و کم‌تحرکی روز به روز بر تعداد مبتلایان به این عارضه افزوده می‌شود. بنابراین لازم است که افراد دچار فشارخون با پیروی از رژیم غذایی سالم و انجام فعالیت‌های بدنی منظم بیماری خود را کنترل کنند همچنین مصرف برخی از دمنوش‌ها هم در صورتی‌که طبق نظر متخصص طب سنتی باشد، به کاهش فشارخون کمک شایانی می‌کند که در این مطلب به معرفی آن‌ها می‌پردازیم.


مواد لازم برای تهیه دمنوش زرشک و نعناع

زرشک تازه ۲ قاشق غذاخوری
نعناع تازه ۴ تا ۵ برگ
عسل یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه دمنوش زرشک و نعناع

نخست عسل را داخل یک و نیم تا ۲ لیوان آب جوش حل کنید، سپس این محلول را درون یک قوری که حاوی زرشک تازه است، بریزید. نعناع را هم به این دمنوش بیفزایید و ۵ تا ۱۰ دقیقه صبر کنید تا دَم بکشد.

طرز تهیه دمنوش برگ و گل زالزالک

۲ تا چهار گرم از برگ و گل زالزالک را که قبلاً خرد شده باشد در یک لیوان آب جوش بریزید و به مدت نیم ساعت باقی بگذارید تا دَم بکشد سپس آن را صاف و روزانه سه بار هر بار یک فنجان از این دَمکرده را میل کنید.

طرز تهیه دمنوش دانه و برگ شنبلیله  

۲ تا ۱۰ گرم از دانه و برگ شنبلیله را که قبلاً خرد شده باشد در یک لیوان آب جوش بریزید و به مدت نیم ساعت باقی بگذارید تا دَم بکشد سپس آن را صاف و روزانه سه بار هر بار یک فنجان از این دمنوش را میل کنید.

طرز تهیه دمنوش پیاز گیاه سیر 

۲ تا ۴ گرم از پیاز گیاه سیر را که قبلاً خرد شده باشد در یک لیوان آب جوش بریزید و به مدت نیم ساعت باقی بگذارید تا دَم بکشد سپس آن را صاف و روزانه سه بار هر بار یک فنجان از این دَمکرده را مصرف کنید.

طرز تهیه دمنوش برگ و ساقه گیاه دارواش

۲ تا چهار گرم از برگ و ساقه گیاه دارواش را که قبلاً خرد شده باشد در یک لیوان آب جوش بریزید و به مدت نیم ساعت باقی بگذارید تا دَم بکشد سپس آن را صاف و روزانه سه بار هر بار یک فنجان از این دمنوش را میل کنید.

طرز تهیه دمنوش ساقه و برگ جعفری

۲ تا چهار گرم از ساقه و برگ جعفری را که قبلاً خرد شده باشد در یک لیوان آب جوش بریزید و به مدت نیم ساعت باقی بگذارید تا دَم بکشد سپس آن را صاف و روزانه سه بار هر بار یک فنجان از این دَمکرده را مصرف کنید.

طرز تهیه دمنوش تخم کرفس  

۲ تا چهار گرم از آن را که قبلاً آسیاب شده باشد در یک لیوان آب جوش بریزید و به مدت نیم ساعت باقی بگذارید تا دَم بکشد سپس آن را صاف و روزانه سه بار هر بار یک فنجان از این دمنوش را میل کنید.

طرز تهیه دمنوش برگ درخت زیتون 

سه تا پنج گرم از برگ درخت زیتون را که قبلاً خرد شده باشد در یک لیوان آب جوش بریزید و به مدت نیم ساعت باقی بگذارید تا دَم بکشد سپس آن را صاف و روزانه سه بار هر بار یک فنجان از این دمکرده را مصرف کنید.

انتهای پیام/

برچسب ها: فشارخون ، زالزالک ، زرشک ، سیر ، جعفری
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
امیر
۱۰:۰۰ ۱۲ مهر ۱۳۹۶
خیلی عالی ممنون ولی ظاهرا حرارت بالای چهل درجه ترکیبات عسل را تغیر داده ومضر است وبرای دمنوش اول فکر کنم توصیه نشود بهتر است بااین وجود زحمت بررسی این موضوع به گردن شما بزرگواران