وی افزود: علمک های نصب شده قابلیت گازدار شدن هشت هزار مشترک را دارند که تاکنون هزار و 751 مشترک در این بزرگشهر نسبت به گاز کشی منازل خود اقدام و افزون بر 2 هزار نفر دیگر نیز نام نویسی کرده اند.
طهرانی گفت: در محدوده شهر زاهدن کل شبکه تغذیه و توزیع مورد نیاز هزار و 350 کیلومتر و کل اشتراک پذیری در حدود 110 هزار مشترک پیش بینی شده است.
مدیرعامل شرکت گاز سیستان و بلوچستان افزود: پیش بینی می شود تا سال 97 پیمان سپاری این شرکت در شهر زاهدان به اتمام برسد و تنها عملیات اجرایی آن در دست اقدام باشد.
وی با اشاره به برخی مشکلات اشتراک پذیری شهر زاهدان گفت: ساخت و سازهای غیرمجاز، عدم اجرای آسفالت معابر در بخش انشعابات، فراهم نشدن استفاده از زمین های دارای کاربری خدمات و سایر برای ساخت ایستگاههای TBS، جرائم سنگین ماده 100 بابت ساخت و سازهای غیرمجاز و مهیا نبودن دریافت گاز برای اکثر خانوارهای موجود در محدوده های گاز دار شده به دلیل غیر استاندارد بودن دودکش ها و لزوم اجرای دقیق و نظارت بر عملیات ساختمانی در لوله کشی گاز از جمله مشکلات این حوزه است.
طهرانی افزود: برای رفع این مشکلات پیشنهاد می شود بررسی امکان قطع سهمیه نفت تمام ساکنان مناطق گاز دار شده، استفاده از تسهیلات بانکی برای متقاضیان گاز، استفاده حداکثری از ظرفیت ناظران و مجریان استان های همجوار برای تامین نیروهای مورد نیاز این حوزه، ارائه برنامه زمان بندی آسفالت معابر فرعی، الزام به رعایت مقررات ملی ساختمان و عدم وصول مطالبات شهرداری از طریق انشعابات گاز و برخورد با متخلفان در زمان اجرای ساختمان مورد توجه قرار گیرد.
باقر کرد معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار سیستان و بلوچستان نیز در این نشست بر تشکیل کمیته مشترک بین تمام دستگاههای دست اندکار در زمینه گازرسانی برای رفع مشکلات تاکید کرد.
شهرستان زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان با سه بخش مرکزی، نصرت آباد و کورین در جنوب شرق کشور و در فاصله 1600 کیلومتری تهران واقع شده است و به عنوان «بزرگشهر» شناخته می شود.
انتهای پیام/ع