مولوی عبدالرب مزارزهی در سرباز با اشاره به اهمیت شناخت مکتب عاشورا و جایگاه ماه محرم، اظهار داشت: در ایام محرم شاهد اجرای برنامههای مختلفی در کشور هستیم که ضرورت دارد که علما و روحانیون در این برنامهها در مورد جایگاه این ماه در دیدگاه اهل سنت و دیدگاه اهل سنت نسبت به اهل بیت(ع) و حادثه کربلا مطالبی بیان شود تا مسلمین بدانند که اهل سنت نیز همانند برادران شیعه خود در این ماه عزادار هستند.
مدرس حوزه علمیه اهل سنت سرباز با تاکید بر اینکه واقعه قیام کربلا در حقیقت تجلی پیروزی خون بر شمشیر بود، افزود: در کربلا چنان واقعه عظیمی رخ داد که تا قیامت هرگز فراموش نمیشود؛ در این واقعه امام حسین(ع) و یارانش مظلومانه در صحرای کربلا به شهادت رسیدند و حیات و زندگی جاوید شهیدان را کسب کردند و یزید و یزیدیان ماندند و رسوای تاریخ شدند.
وی با بیان این مطلب که قیام امام حسین(ع) برای اجرای عدالت و برقراری دین بود، تصریح کرد: امام حسین(ع) هرگز برای کشورگشایی و حکومت دنیا قیام نکرد، بلکه میخواست در دنیا انصاف و عدالت برقرار شود چرا که دین اسلام در خطر بود. در آن دوران افراد نااهل و نالایق که خود را خلیفه مسلمین میدانستند، حکومتی پادشاهی تشکیل داده و به مردم ظلم میکردند، بنابراین امام حسین(ع) که نمیتوانستند از این ظلمها چشمپوشی کنند، قیام کردند.
مولوی مزارزهی افزود: قیام ایشان در راستای امر به معروف و خدمت به اسلام و قیام مقابل ظلم، استبداد و دیکتاتوری بود؛ قیام مقابل کسی که حاضر نبود صدای اسلام واقعی را بشنود. قیام امام حسین(ع) مقابل فردی خودرأی، مستبد، دیکتاتور و خودکامه بود.
این عالم اهل سنت با تاکید بر اینکه اهل سنت در ماه محرم عزادار هستند، تصریح کرد: حادثه کربلا و شهادت حضرت امام حسین(ع) از نظر اهل سنت به شدت محکوم است و آثار علماء، شعرا و ادبای اهل سنت نیز به خوبی گویایی این حقیقت است.
انتهای پیام/گ