در این دیدار حسینعلی شهریاری دبیرکل مجمع خیرین سلامت کشور، سیدحسن قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت و معاون اجتماعی وزیر بهداشت حضور داشتند.
شهریاری دبیر کل مجمع خیرین سلامت کشور در این دیدار ضمن تسلیت ایام سوگواری حضرت امام حسین(ع) و یاران باوفایش اظهار داشت: مرحوم حاج سید رضا نیری بنیانگذار مجمع خیرین سلامت با تاسیس این سازمان مردم نهاد سبب انسجام و هدایت کمکهای مردمی در حوزه بهداشت و درمان شدند و این اقدام سبب شد که خیرین در عرصه سلامت فعال تر شوند.
وی افزود: خیرین در این مدت 8 سال از زمان تاسیس این سازمان مردم نهاد بیش از 5 هزار میلیارد تومان به عرصه بهداشت و درمان کمک کردند.
دبیرکل مجمع خیرین سلامت کشور با بیان اینکه مجمع خیرین سازمانی مردم نهادو غیرسیاسی است که در سراسر کشور فعالیت میکند،بیان کرد: شعبات استانی و شهرستانی مجمع خیرین سلامت در استانها ارائه خدمات شایانی توجهی داشتهاند و با هماهنگی وزارت بهداشت و دانشگاههای علوم پزشکی نسبت به جمع آوری و هدایت کمکهای مردمی به عرصه سلامت اقدام می کنند.
وی با بیان اینکه در حال حاضر خیرین سلامت مشکلاتی دارند که انتظار این است دولت موانع سرراه خیرین را مرتفع نماید ،تاکید کرد: مشکلاتی بر سر راه خیرین وجود دارد که از جمله آنها میتوان به معافیتهای مالیاتی، عوارض گمرکی، تعرفه خدمات واحدهای بهداشتی درمانی و آموزش خیریه ای و عوارض شهرداری، حق انشعاب آب، برق، گاز اشاره کرد.
شهریاری گفت: مشکلات خیرین سلامت و موانع جلب مشارکتهای مردمی طی نامه ای خدمت معاون اول رئیس جمهور تقدیم می شود.
سیدعباس پورهاشمی قائم مقام مجمع خیرین سلامت کشور در این دیدار عنوان کرد: مجمع خیرین سلامت کشور بازوی مردمی وزارت بهداشت و درمان است و در حال حاضر مجامع خیرین در استانهای کشور در ساخت حدود 400 هزار مترمربع فضای بهداشتی از قبیل خانه بهداشت جامع روستایی و شهری مشارکت داشته اند.
در این دیدار اعضای هیئت مدیره مجمع دیدگاه های خود را بیان داشتند و وزیر بهداشت، هاشمی ضمن تجلیل از مرحوم نیری بنیان گذار مجمع خیرین سلامت کشور و اقدامات صورت گرفته در این مجمع نسبت به حل تعرفه های مراکز درمانی که مورد درخواست بود تاکید نموده اند و عنوان کرده اند خیرین در عرصه سلامت علاوه بر کمک های مادی کمک های فکری نیز دارند و در حوزه پیشگیری و بهداشت نیز فعال اند و حدود هشتاد هزار خیر در عرصه سلامت حضور دارند که علاوه بر آن بسیاری نیز گمنام می باشند.
اسحاق جهانگيری معاون اول رئیس جمهور در اين دیدار ضمن تسليت ايام سوگواری سرور و سالار شهيدان امام حسين (ع) و گراميداشت ياد مرحوم حاج سیدرضا نيری رئیس اسبق كميته امداد امام خميني (ره) و دبیر کل فقید سابق مجمع خیرین سلامت با قدردانی از تلاشها و اقدامات خيرين كشور در زمينههای مختلف اظهار داشت: خيرين، انسانهایی دلسوز و علاقمند به همنوع هستند كه در بخشهای مختلف نظير سلامت و ساخت مدرسه وارد ميدان شده و با همت و تلاش آنان بخش زيادی از مشكلات اين بخش ها مرتفع شده است.
معاون اول رئیس جمهور با بیان اینكه دولت بار سنگینی بر دوش دارد و نیازها و انتظارات جامعه نیز روز به روز افزایش پیدا می كند، خاطرنشان كرد: با افزایش جمعیت، خدماتی كه دولت می تواند به جامعه ارائه دهد كاهش یافته و در این شرایط حضور و نقش آفرینی خیرین سلامت تاثیر فراوانی در خدمات رسانی به مردم و بویژه نیازمندان داشته است.
جهانگیری افزود: اخیراً در یكی از جلسات شورای اقتصاد مصوبهای تحت عنوان مسئولیت اجتماعی به تصویب رسید كه بر اساس آن وزارت نفت درصد مشخصی از منابع مالی را باید در منطقه محل اجرای پروژهها برای مسائل اجتماعی هزینه كند كه امیدوارم این امر به فرهنگ عمومی تبدیل شود و بنگاههای بزرگ اقتصادی در مناطقی كه پروژههای خود را اجرا می كنند مسئولیت اجتماعی بپذیرند و در حوزههای اجتماعی به مردم خدمت رسانی كنند.
جهانگیری با تأكید بر اینكه دولت به كمکهای مردم و خیرین در بخشهای مختلف نیاز دارد، گفت: دولت در حد توان خود برای حل مشكلات خیرین بخش سلامت گام بر می دارد و تلاش خواهیم كرد دغدغهها و مسائل مطرح شده از سوی مجمع خیرین سلامت كشور را حل و فصل كنیم.
معاون اول رییس جمهور با تاكید بر اینكه هرچه جامعه فرهنگی تر شود و فرهنگ مردم در حوزه سلامت ارتقاء پیدا كند، از هزینه های درمان كشور كاسته خواهد شد.
جهانگیری همچنین با اشاره به اقدامات انسان دوستانه پزشكان فعال در بخش خیرین سلامت،گفت: لازم می دانم از روحیه انسان دوستی و خدمت رسانی پزشكان خیر كه به نقاط دور افتاده و مناطق محروم كشور سفر می كنند و به مداوای اقشار ضعیف جامعه می پردازند نیز قدردانی كنم.
در این جلسه همچنین وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشكی نیز با اشاره به تلاشهای این وزارتخانه در جهت تقویت مجمع خیرین سلامت كشور، گفت: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی علاوه بر تقویت مجمع خیرین سلامت، معاونت اجتماعی را راه اندازی كرده تا بتواند اینگونه اقدامات را ساماندهی كرده و روند مشاركت خیرین سلامت كشور را بهبود بخشد.
در این نشست معاون اجتماعی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشكی هم گزارشی از برنامهها و تلاشهای این وزارتخانه در جهت اجتماعی كردن سلامت در كشور و نیز ارتقاء دانش مردم در حوزه سلامت ارائه كرد.
انتهای پیام/