سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

یافت نشانه‌هایی از حیات بیگانه در سیاره سرخ+ تصاویر

یکی از شرکت‌های مشهور دنیا در زمینه ساخت هواپیما‌های جنگی در طرحی جدید پا را از آسمان سیاره زمین فراتر گذاشته و به دنبال کشف نشانه‌هایی از حیات در فضاست.

به گزارش خبرنگار حوزه فن‌آوری‌های نوین گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ مقامات شرکت هواپیماسازی لاکهید مارتین در حال پیاده سازی طرحی برای ساخت فضاپیما و اعزام آن به سیاره سرخ در سال ۲۰۲۸ است.

فناوری به کار رفته در سفینه ساخت شرکت لاکهید مارتین مانند کپسول فضایی اوریون ساخت ناسا است.


در گامی فراتر شرکت لاکهید مارتین در نظر دارد در آینده پایگاهی برای اسکان فضانوردان راهی سیاره مریخ ایجاد کند.


مقامات این شرکت اهداف لاکهید مارتین را در کنگره بین المللی فضانوردی (IAC) که به تازگی در استرالیا برگزار شد رسانه‌ای کرده اند؛ فضاپیمای منحصربه فرد لاکهید می‌تواند فضانوردان را از سفینه مادر که در مدار به دور سیاره مریخ می‌چرخد به سطح سیاره آورد.

برای رسیدن به اهداف فوق شرکت لاکهید در حال همکاری با سازمان ناسا به ویژه در زمینه ساخت و تجهیز سفینه فضایی اوریون است و در نظر دارند پس از پایان تمامی تست ها، ۶ فضانورد را به ماموریت هزار روزه مریخ بفرستند.


مقامات لاکهید همچنین اعلام کرده اند به دنبال یافت حیات بیگانه در سطح سیاره مریخ و 2 قمر آن فوبوس و دیموس هستند و در این زمینه با ناسا همکاری می‌کنند.

در آینده نزدیک فضانوردان می‌توانند حتی بدون نیاز به فرود بر سطح سیاره و با استقرار در پایگاه فضایی، به کمک مریخ نورد‌ها و هواپیما‌های بدون سرنشین به بررسی سیاره مریخ، جمع آوری نمونه‌ها و بررسی اتمسفر و عنصر‌های تشکیل دهنده آن بپردازند.


در ساخت فضاپیمای فوق العاده لاکهید مارتین از فناوری‌های بسیار پیشرفته‌ای از جمله نصب چهار پنل خورشیدی بزرگ برای تامین انرژی استفاده می‌شود که بهترین مکان برای فرود در سیاره مریخ را انتخاب و فضانوردان را به آنجا بفرستد. همچنین در پایگاه فضایی سطح سیاره مریخ نیز امکانات فراوانی برای ایمنی فضانوردان وجود خواهد داشت.


لاکهید مارتین اعلام کرده است قصد دارد رقیبی برای شرکت اسپیس ایکس شود و مانند این شرکت در ماموریت‌های کنونی ناسا شرکت کرده و محموله‌ها و فضانوردان را به ایستگاه فضایی منتقل و یا به زمین باز گرداند.

منبع:Dailymail

انتهای پیام/

سیر تحول شرکت لاکهید مارتین؛ از ساخت جنگنده تا سفینه فضایی

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۴:۲۷ ۱۳ مهر ۱۳۹۶
بدین ایرانیا پراید براتون درش میارن