به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، جمشید افشانی، معاون فناوری پارک علم و فناوری خوزستان در نخستین نشست کنسرسیوم استارت آپهای پارک علم و فناوری با تاکید بر اهمیت راه اندازی استارتاپها بیان داشت: باید تمام قد از این حوزه حمایت شود.
وی افزود: علاقمندان به راه اندازی استارت آپها به ویژه جوانان نباید بدون ارزیابی کامل بازار هدف به صورت احساسی شروع به راه اندازی استارت آپ کنند.
معاون فناوری پارک علم و فناوری خوزستان متذکر شد: تیمهای استارت آپی اگر بخواهند موفق باشند، علاوه بر تحلیل درست و منطقی بازار هدف، باید شناخت جامعی نسبت به چالشها و هزینههای آن داشته باشند.
افشانی عنوان کرد: همان طوری که به شدت حامی استارتها هستیم، تا حدودی نگران استارت آپهای احساسی و هیجانی نیز هستیم، چرا که این مفهوم و تحرکات آن یادآور بازهای است که جامعه دچار موج مدرک گرایی شده بود.
وی یاد آور شد: درآمد یک استارت آپ موفق به صورت نمایی رشد میکند، اما متاسفانه آمار جهانی نشان داده نزدیک به ۸۰ درصد استارت آپها قبل از بلوغ، شکست میخورند.
افشانی تاکید کرد: استارت آپهایی که بر پایه فناوری اطلاعات اجرا میشوند سهم بزرگی از اقتصاد آینده کشور را به خود اختصاص خواهند داد، و زیست بوم کسب و کار خوزستان بخاطر شرایط فرهنگی و همچنین مسائل زیست محیطی، پتانسیل خوبی برای رشد کسب و کارهای استارت آپی دارد.
وی گفت: کنسرسیوم استارت آپها یکی از 6 کنسرسیوم پارک علم و فناوری خوزستان است که متشکل از چند تیم استارت آپی بومی است.
معاون فناوری پارک علم و فناوری خوزستان گفت: استارت آپهایی که بر پایه فناوری اطلاعات اجرا میشوند سهم بزرگی از اقتصاد آینده کشور را به خود اختصاص خواهند داد، و زیست بوم کسب و کار خوزستان بخاطر شرایط فرهنگی و همچنین مسائل زیست محیطی، پتانسیل خوبی برای رشد کسب و کارهای استارت آپی دارد.
انتهای پیام/م